14:36 20.12.2023

"Українська команда" передала захисникам Авдіївки 100 дронів-камікадзе

1 хв читати
"Українська команда" передала захисникам Авдіївки 100 дронів-камікадзе

Волонтерський штаб "Українська команда" передав бійцям 110 Окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, яка стримує ворога під Авдіївкою, 100 дронів-камікадзе. Волонтери також закликали всіх українців посилити допомогу дронами захисникам Авдіївки. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"100 дронів - це знищена на мільйони ворожа техніка, а також - знищена жива сила ворога, яка суне на нашу землю. Як кажуть військові, з кожного дрона - нові глядачі на концерті в Кобзона. Забезпечимо в пеклі аншлаг!" - заявив керівник "Української команди" Артур Палатний.

Він зазначив, що під Авдіївкою зараз дуже важко.

"Окупанти змінили свою тактику. Тепер ворог не тисне одночасно на нашу лінію оборони по всій ширині, а зосереджує особовий склад та техніку для штурмів на окремо обраних напрямках. Але наші воїни стримують навалу орків", - наголосив Палатний.

Керівник "Української команди" також закликав представників бізнесу, активних українців, кожного, хто може, долучитися та допомогти нашим героям захистити нашу країну.

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" привезла на передову батальйону "Карпатська Січ" імені Олега Куцина дрони-камікадзе та наземні станції керування безпілотниками.

Також повідомлялося, що "Українська команда" передала партії дронів 72 бригаді імені Чорних Запорожців, розвідникам ГУР та іншим військовим підрозділам.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

NOVUS став кращим роботодавцем в сфері українського ритейлу за версією Forbes та robota.ua

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА