17:00 25.12.2023

25 – 31 грудня: тиждень з Київською оперою на Подолі

1 хв читати

 

Балет на 2 дії "Сойчине крило",
25 грудня о 17:00

139 нових костюмів, 45 артистів балету, понад 60 музикантів оркестру, 104 співробітника театру – все це та кількість людей, яка працювала над тим, аби на сцені Київської опери з’явилася прем’єра балету "Сойчине крило". Саме цій виставі, сподіваємося, судилося стати новою святковою класикою. 

3 sold out – рекордно швидкі розпродажі і повні зали. Два генії – Анатолій Кос-Анатольський та Іван Франко, яких ви відкриєте з неочікуваних сторін. Зіркова постановча група, майстри своєї справи – всіх їх ми об’єднали заради того, аби на нашій сцені з’явилося Різдвяне диво.

 

   

Прем’єра цього сезону, мюзикл " Піноккія",
30 грудня (о 15:00), 31 грудня (о 12:00 та 16:00)

Якщо у вас є проблема з тим, аби довести до ладу поведінку дітлахів, ми підкажемо методи. Мюзикл "Піноккія" - це про те, як у прекрасному музичному супроводі  українського композитора Бориса Севастьянова та з талановитим лібретом режисера Київської опери Дмитра Тодорюка можна легко засвоїти важливі уроки. Це той випадок, коли глибокі сенси інтегровані в драйвовий, веселий, але філософський контекст.

Наш спосіб навчання не набридає та вам обов’язково  захочеться відвідати нас ще раз і ще раз всією родиною. Гарний різдвяно-новорічний настрій гарантуємо!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА