09:00 16.01.2024

На ринку шкільних автобусів з'явився новий гравець – автобус AR-SB-29-TEMSA

2 хв читати

Українська компанія «АВТО-РЕГІОН» стала учасником автобусного ринку та прагне поєднати українські стандарти якості та європейські технології задля безпеки та комфорту пасажирів.

«Як офіційний представник бренду TEMSA, ми розпочали співпрацю у 2021 році, підписавши договір про наміри, а вже у 2022 році отримали ексклюзивне представництво на території України. Співпраця з TEMSA включає сумісне виготовлення певних моделей, зокрема шкільних автобусів. Цей партнерський підхід дозволяє виготовляти якісний та модернізований транспорт для українського ринку, з урахуванням екологічних норм та вимог ЄС», – розповідає керівниця відділу маркетингу Кристина Братчикова. 

Автобус відповідає чинним вимогам законодавства щодо локалізації, і у 2024 році планується подальше збільшення відсотку локалізації.

Справжнім інноваційним продуктом 2023 року став шкільний автобус AR-SB-29-TEMSA. Він був представлений на XX Міжнародній спеціалізованій виставці КОМУНТЕХ ‑ 2023 та отримав чимало позитивних відгуків й зацікавленостей серед громад.

«Вважаємо, що Україні бракує нового підходу до виробництва громадського транспорту, в тому числі і для школярів. Тому, наші фахівці розробили новий шкільний автобус, який максимально адаптований до українського ринку та враховує потреби школярів. Він виготовлений на основі шасі і кузова від провідного світового виробника TEMSA та обладнаний надійним двигуном і КПП від Mitsubishi. Також він оснащений великим багажним відділенням, м'якими ергономічними сидіннями та спеціальними корзинками для портфелів під кожним сидінням». 

Безпека є пріоритетом для AR-SB-29-TEMSA. Шкільний автобус обладнаний рядом систем безпеки, включаючи антиблокувальну систему гальм, обмеження швидкості до 70 км/год, систему запобігання ковзанню, електронну систему стабілізації та систему попередження про виїзд зі смуги руху. Особливу увагу приділено автоматичній системі пожежогасіння в моторному відділі для максимальної безпеки учнів.

AR-SB-29-TEMSA відповідає не лише європейським, але й національним стандартам безпеки (ДСТУ 7013:2009). Цей шкільний автобус, з надійним двигуном від Mitsubishi, що відзначається низьким рівнем споживання палива, призначений для організованого та безпечного перевезення учнів до навчальних закладів, гарантуючи високий стандарт комфорт та безпеки у кожній подорожі.

“У зв'язку з підтримкою держави, ринок шкільних автобусів має високий потенціал для розвитку. Сьогодні попит значно перевищує пропозицію. Проте в компанії “АВТО-РЕГІОН” є можливість швидко виготовляти якісний транспорт для наших замовників. Впродовж року ми налагодили ефективне виробництво шкільних автобусів”, – наголосила Кристина Братчикова.

Серед стратегічних завдань компанії – постачання сучасного, безпечного й екологічного транспорту для державних установ та українських бізнес-структур і впровадження інноваційних технологій на ринку України.

Детальніше, читайте на сайті та приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://autoregion.com.ua/buses/ar-sb-29-temsa/

https://www.facebook.com/auto.region/



 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА