17:11 18.01.2024

Arricano підтримуватиме українських військових до нашої перемоги

2 хв читати
Arricano підтримуватиме українських військових до нашої перемоги

У 2023 році Arricano, провідний девелопер ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON" у Києві, ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому Розі та ТРК CITY MALL у Запоріжжі, спрямував свої ресурси на допомогу і підтримку українських військових задля протидії збройній агресії росії проти України. Зокрема Arricano передала 10 FPV-дронів, DJI MAVIC 3, а також засоби для зберігання інформації для 12 бригади спеціального призначення "АЗОВ" НГУ. Внесок компанії допомагає військовим тримати під контролем свої позиції та визначати ворожі, при цьому не наражаючи на небезпеку людей.

Відгукнувшись на звернення БО "Фонд Наступу" про потребу у закупівлі матеріально технічного забезпечення для бригади Буревій (в/ч 3027) НГУ, компанія Arricano придбала 4 дрони FPV Partizan RT-7 ELRS та значну кількість обладнання для пілотів. Вже зовсім скоро військові зможуть випробувати нову техніку у роботі.

Крім цього, CEO Arricano Анна Чуботіна від себе особисто придбала дрон DJI MAVIC 3 та у знак підтримки передала його бійцям 12 бригади спеціального призначення "АЗОВ" НГУ.

"Саме завдяки українським військовим ми маємо можливість жити й працювати у своїй країні, тож Arricano від початку війни в Україні допомагає та підтримує ЗСУ, НГУ, громадські організації, а також проводить для відвідувачів своїх ТРК тренінги з надання домедичної допомоги та з протимінної безпеки. Незмінною й одностайною залишиться наша позиція й у 2024 році, адже Arricano, як соціально відповідальна компанія, підтримуватиме українських військових до нашої перемоги", — наголосила CEO Arricano Анна Чуботіна.

Щомісяця Arricano отримує звернення про допомогу від військових, благодійних організацій, а також від відвідувачів ТРК у трьох містах України, рідні яких зараз захищають нашу державу.

"Ми долучаємося до зборів коштів на потреби нашої армії, підтримуємо організації, інформацію про які можемо перевірити. Запити наразі надходять дедалі частіше, тож у своїх ТРК ми проводимо благодійні заходи та аукціони, зібрані кошти з яких також спрямовуються на зміцнення обороноздатності держави", — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Громадська Організація "Azov One" та ТРЦ "РайON" спільними зусиллями зібрали кошти на засоби зв’язку для 12-тої бригади спеціального призначення "АЗОВ" НГУ. Дякуємо всім, хто донатив і продовжує це робити, підтримуючи українських військових.

Більше про діяльність Arricano — на офіційному сайті або на сторінці компанії у Facebook.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА