17:55 24.01.2024

112 бригада отримала від столичної громади1500 FPV-дронів та понад 200 Mavic

2 хв читати

Бійці 112 бригади територіальної оборони Києва показали на відео роботу безпілотників, які були придбані за кошти київського бюджету. А також подякували за допомогу столичній громаді, депутатам та меру Києва Віталію Кличку.

"Завдяки коштам, які Київська міська громада виділила з бюджету, 112 окрема бригада Сил ТрО отримала 1500 FPV-дронів та 200 квадрокоптерів Mavic 3 і Mavic 3T. Сьогодні ці "пташки помсти" вже перебувають в наших батальйонах і виконують свою роботу по знищенню техніки та живої сили противника на найгарячіших ділянках фронту та наближають нашу Перемогу!" - йдеться у повідомленні 112 бригади.

Військові зазначили, що активно використовують дрони.

"Особовий склад 112 бригади, який залучений до виконання бойових дій, активно використовує дрони, що були закуплені Київською громадою для потреб нашої бригади. І всіма силами і засобами наносять вогньове ураження по техніці і особовому складу росіян", - підкреслив командир 112 бригади ТрО полковник Владислав Косенко.

"Дякуємо міському голові, Київській міській раді та громаді міста Києва за FPV-дрони. Нищимо ворога разом!" - кажуть бійці 112 ОБр ТрО.

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що у 2023 році з бюджету Києва було виділено понад 1 мільярд гривень на закупівлю дронів за запитами військових.

Також повідомлялося, що у січні 2024 року Київрада проголосувала за виділення з бюджету міста додаткових 500 мільйонів гривень на придбання дронів для захисників.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА