12:57 31.01.2024

Arricano спільно з КНУ імені Тараса Шевченка створить зелений соціальний простір для ком’юніті ТРЦ "РайON"

3 хв читати
Arricano спільно з КНУ імені Тараса Шевченка створить зелений соціальний простір для ком’юніті ТРЦ "РайON"

Arricano, провідний девелопер ТРК в Україні, залучає активну молодь КНУ імені Тараса Шевченка до створення зеленого громадського простору для мешканців Деснянського району столиці та гостей ТРЦ "РайON".

У 2022 році Arricano підписала Меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка з метою координації зусиль у сфері науки, творчого й освітнього розвитку ком’юніті та реалізації КСВ-стратегії компанії та університету. Від початку співпраці студенти й викладачі провідного вишу країни беруть активну участь у розробці та проведенні соціальних, розважальних і освітніх ініціатив у ТРК Arricano.

11111

Наприкінці 2023 року девелопер торговельних комплексів організував конкурс на найкращий соціальний проєкт з озеленення для ТРЦ "РайON", до якого долучилися викладачі та студенти кафедри фізичної географії та геоекології Географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка.

“Arricano прагне створити зелений комфортний простір для ком’юніті ТРЦ "РайON" та для усього Деснянського району. Ми піклуємося, щоб перебування на території торговельного центру дарувало нашим відвідувачам лише позитивні емоції та спонукало повертатися у ТРЦ "РайON" знову. Крім цього, компанія залучає до роботи щодо благоустрою талановитих та креативних студентів, які є вагомим рушієм змін у нашому суспільстві. Ми надаємо студентам простір для втілення їх найкращих ідей, можливість спробувати себе у справі й побачити результат своїх зусиль. Переконані, що результатом синергії бізнесу й студентства буде створення унікального зеленого осередку для відпочинку у Деснянському районі”, — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

До 1 етапу конкурсу долучилося 6 учасників: Поліна Гуцова, Марія Котельникова, Марія Кандій, Єлизавета Темченко, Анастасія Сліпчук, Ростислав Лилик. Кожен із студентів представив власну ідею та концепцію простору, розробив схему розподілу зон території, визначився з необхідними матеріалами для роботи, обрав зелені насадження та декоративні елементи оздоблення ділянки, які у майбутньому утворять неповторний садово-парковий комплекс.

424529565-878766610925483-3317924809227577661-n

Команда Arricano вже провела декілька спільних робочих зустрічей зі студентами і викладачами Географічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка та спільна робота над проєктом триває. Переможець, окрім головного призу, отримає унікальний шанс інтегруватися у роботу з озеленення столиці, здобути цінний практичний досвід та сформувати чудовий кейс для портфоліо ще під час навчання у виші.

“Можливості, які надає Arricano здобувачам вищої освіти Київського національного університету  імені Тараса Шевченка є безцінним вкладом у становлення та розвиток проактивної молоді. Майбутні спеціалісти в галузі природничих наук за освітніми програмами бакалаврату й магістратури мають чудову нагоду здійснити апробацію знань, здобутих з освітніх компонентів, повʼязаних з естетикою та дизайном ландшафтів, ландшафтним плануванням, розбудовою комфортних соціальних просторів.  Можливість для молоді спробувати себе в реальному проєкті та професійній взаємодії, долучившись до ініціатив Arricano, — це дорогого вартує. Це про нашу українську молодь, розвиток та небайдужість. Вдячні Arricano за креативну освітньо-просвітницьку співпрацю”, — зазначила завідувачка кафедри фізичної географії та геоекології Географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Людмила Білоус.

424663000-878770227591788-4630165588052474758-n

У 2024 році Arricano готує ще більше екологічних ініціатив, спрямованих на просвітництво суспільства та озеленення столиці.

Більше про проєкти Arricano читайте на офіційному сайті або на сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА