18:59 02.02.2024

ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому Розі відновлює роботу

1 хв читати
ТРК "Сонячна Галерея"  у Кривому Розі відновлює роботу

ТРК "Сонячна Галерея" провідного девелопера торговельних комплексів Arricano з 3 лютого поновлює роботу, яку було тимчасово призупинено для оцінки наслідків руйнування та виконання відновлювальних робіт.

Після проведення необхідних перевірок щодо стану безпеки об’єкта Arricano повідомляє про відновлення роботи ТРК "Сонячна Галерея" у частині, яка зазнала незначних пошкоджень.

Першими відновлять свою роботу гіпермаркет Auchan Україна, магазини у прикасовій зоні та частина галереї першого поверху.

Отже, запрошуємо усіх у суботу, 3 лютого, з 10:00 у ТРК "Сонячна Галерея".

Мешканці Кривого Рогу, ком’юніті торговельного комплексу з нетерпінням чекали, коли запрацюють магазини улюблених брендів, про що свідчать активні обговорення на сторінках ТРК в Instagram та Facebook. З 8 січня і дотепер користувачі соцмереж залишили багато коментарів зі словами підтримки та вдячності за проведені раніше дитячі та сімейні заходи, комфортний шопінг та затишну атмосферу у ТРК "Сонячна Галерея".

Відкриття інших зон торговельного комплексу відбуватиметься у кілька етапів.

Слідкуйте за новинами ТРК "Сонячна Галерея" на сайті або на сторінці торговельного комплексу у Facebook, аби дізнаватись деталі та інформацію про магазини, які відновили свою роботу.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА