14:08 20.02.2024

Турагенція ANEX Tour відкрила раннє бронювання відпочинку у Болгарію

3 хв читати

Реклама

Узбережжя Болгарії оптимальне для повноцінного відпочинку сімей з дітьми, пенсіонерів, осіб у період реабілітації: ціни низькі, не потрібна довга подорож, більшість болгарських пляжів мають зручний вхід у море. Раннє бронювання від турагенції ANEX Tour – реальний шанс запланувати найкращий відпочинок у Болгарії за доступними цінами.

Оберіть найкращий готель для відпочинку у Болгарії

Топові готельні комплекси Болгарії мають високий рейтинг та стабільний попит туристів. Великі туристичні оператори Британії, Скандинавії, Польщі, Германії, України заздалегідь бронюють номери в таких готелях: викупають номери оптом за партнерськими програмами й продають туристам у пакетних турах. Влітку рейтингові готелі Болгарії знаходяться «в стопі» - вільних номерів немає.

В сезон раннього бронювання є можливість купити онлайн тур до Болгарії, обрати фемелі-номер, люкс або стандарт у готелі все включено на першій лінії узбережжя, з басейнами, СПА, дитячою анімацією або лікувальними програмами. Або знайти вигідну пакетну пропозицію із проживанням та сніданками в болгарському готелі 2-3* з високим рейтингом, після реконструкції, біля пляжу з Блакитним прапором.

Раннє бронювання відпочинку в Болгарії вигідно туристам

Ціна путівки на відпочинок у Болгарії в сезон раннього бронювання на 10-25% нижче за високий сезон. Деякі українські туроператори пропонують унікальні умови раннього бронювання з дисконтом до 50%. Вигоди раннього бронювання українськи туристи оцінюють вже на відпочинку у Болгарії: вартість путівки набагато нижча, ніж у туристів з країн Європи, на онлайн-агрегаторах та ресепшн готелю.

Як купити онлайн путівку для відпустки в Болгарії

Пакетні тури за програмою раннього бронювання набувають актуальності у сезон шкільних канікул. У вартість путівки на сайті турагенції АНЕКС Тур входить:

  1. проживання у номері обраної категорії; вигідно бронювати номер мінімум на двох осіб;
  2. у готелях із концепцією ВВ, HB, FB, AI, UAI – відповідний формат харчування та доступності деяких опції готельного комплексу;
  3. туристична страховка, що покриває витрати туриста на лікування у Болгарії гострого захворювання або травми.

Деякі тури до Болгарії включають транспортні витрати: авіапереліт чартером з аеропорту Польщі або Молдови, групову подорож автобусом єврокласа, трансфер до готелів.

Важливо. В Болгарії багато пляжів влітку перебувають під управлінням приватних компаній, що здають в оренду місця під парасольками та шезлонги. Варто порівняти ціну витрат на пляж та проживання у бюджетному курортному готелі із ціною туру в болгарський готель все включено.

Зверніть увагу на опис готельного комплексу: чи далеко від пляжу, чи є майданчики для діточок або спортсменів, чи входить у вартість номеру оренда сейфу, снекі, бутильована вода, міні-набір гелів та шампунів.

Порівняйте різні болгарські курорти: чи є набережна або парки для прогулянок, чим зайнятися ввечері, які цікаві екскурсії доступні туристам у Варні, Еленіте, Албені, Золотих Пісках, Несебрі, Сонячному березі. Раннє бронювання відпустки в Болгарії вже розпочато. Плануйте літо вже зараз.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА