09:28 28.02.2024

Кирило Фесик, голова Оболонської районної державної адміністрації відзвітував перед громадою

2 хв читати
Кирило Фесик, голова Оболонської районної державної адміністрації відзвітував перед громадою

Голова районної адміністрації Кирило Фесик розповів про основні чотири напрямки, над якими працювала вся команда Оболонської РДА у 2023 році.

Кирило Фесик зазначив, що основні зусилля та бюджет було спрямовано на облаштування укриттів, забезпечення безперешкодного доступу до них, а також проведення тромодернізаційних заходові.

"Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за усіма об'єктивними показниками входить в ТОП 3 найефективніших бюджетних розпорядників міста Києва. Цей показник визначається не лише серед інших районів міста Києва, але й враховуючи результати освоєння у 2023 році всіх інших головних бюджетних розпорядників міста Києва," - розповів голова РДА.

1

Безпека, обороноздатність та подолання наслідків надзвичайних ситуацій в районі залишаються одним із головних пріоритетів у діяльності Оболонської районної державної адміністрації. В районі запроваджено цілодобову телефонію за якою можна звернутися усім хто потребує допомоги під час загрози, або має пропозиції з питань безпеки чи обороноздатності району - 0663563520 та 0443346102.

Як заявив Кирило Фесик під час публічного звіту в Оболонському районі реалізовано унікальний проєкт, в якому були перетворені громадські вбиральні в підземних переходах на сучасні комфортні укриття.

Громадяни та влада сьогодні, як ніколи мають бути ближче один до одного. "Попри воєнний час ми продовжуємо реалізацію принципів відкритості й прозорості влади. За 4 роки каденції немає жодної людини якій би я відмовив в особистій зустрічі," - наголосив Фесик.

Оболонською РДА було проведено реформу "Прямої лінії", яка проходить щомісячно в соціальних мереж, де мешканці мають можливість поставити будь-які запитання та отримати відповіді.

Також, за словами голови РДА Кирила Фесика, силами колективів адміністрації, закладів освіти, соціально-орієнтованого бізнесу та активних громадян, всього було надано військової допомоги на загальну вартість 5 700 567 грн. Серед військових підрозділів якими опікується Оболонська адміністрація: 129 та 244 батальйони ТРО Оболонського району, ІІІ окрема штурмова бригада, 3-й Батальйон Свобода Бригади швидкого реагування "Рубіж" НГУ та 206 батальйон ТРО.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА