19:50 29.02.2024

Компанія «Київстар» перемогла в номінації «Краща мобільна інновація з підтримки надзвичайних або гуманітарних ситуацій» на щорічній премії Global Mobile Awards

3 хв читати

Барселона, 29 лютого 2024 р.: VEON Ltd. (NASDAQ: VEON, Euronext Amsterdam: VEON) –  глобальний цифровий оператор, який надає послуги з мобільного та фіксованого зв'язку, повідомляє, що сьогодні компанія «Київстар» – дочірній телекомунікаційний оператор в Україні, отримала нагороду GSMA’s Global Mobile Award на щорічній премії Global Mobile Awards (GLOMO) в номінації «Краща мобільна інновація з підтримки надзвичайних або гуманітарних ситуацій» за проєкт підвищення стійкості мережі.

1
Нагороду отримав технічний директор «Київстар» Володимир Лутченко на церемонії, організованій у рамках Всесвітнього мобільного конгресу MWC24 у Барселоні. Нагорода GLOMO – це відзнака наполегливої та зразкової роботи компанії «Київстар» у забезпеченні зв’язку в Україні, значущих інвестицій у свої мережеві та цифрові послуги у період війни, а також подолання суворих викликів для підтримки стійкості України.


У своїй промові Лутченко відзначив роботу української телекомунікаційної галузі, зазначивши, що «Це нагорода не лише «Київстару», а й всіх українських телекомунікаційних операторів».
VEON дякує всім номінантам цьогорічної премії GLOMO, а також представникам мобільної індустрії в цілому за їх роботу, спрямовану на розв’язання гуманітарних проблем і допомогу громадам у подоланні надзвичайних ситуацій. «Для мене велика честь отримати нагороду GLOMO за надзвичайну роботу команди «Київстар» у забезпеченні життєво важливої комунікації для України. Наш зв’язок і цифрові послуги є надзвичайно важливими для спільнот, в умовах гуманітарних криз та надзвичайних ситуацій. Ми вважаємо за честь – бути частиною галузі, яка ставить за мету впоратися з цим викликом», додав Каан Терзіоглу, генеральний директор VEON Group.
Компанія «Київстар» – найбільший телекомунікаційний оператор в Україні, який надає  послуги 24 мільйонам абонентів мобільного зв'язку та понад 1,1 мільйону абонентів домашнього Інтернету. Як провідний оператор на телеком ринку України, компанія підтримує доступність телеком мережі на рівні понад 90% на підконтрольній Україні території,  забезпечуючи зв’язком не лише своїх клієнтів, але й населення України в цілому.
Міжнародна група VEON володіє 100% компанії «Київстар». VEON і «Київстар» взяли на себе зобов’язання інвестувати 600 мільйонів доларів США протягом наступних трьох років на реконструкцію та відновлення України.

Про VEON
VEON — цифровий оператор, який надає послуги з мобільного та фіксованого зв'язку, а також цифрові послуги майже 160 мільйонам клієнтів. Працюючи в шести країнах, у яких проживає більше 7% населення світу, VEON змінює життя надаючи технологічні послуги, які розширюють можливості людей і стимулюють зростання економіки. VEON зі штаб-квартирою в Амстердамі входить до лістингу фондових бірж NASDAQ і Euronext.
Для додаткової інформації перейдіть за посиланням: https://www.veon.com.

Довідка про Київстар:
Київстар — найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2023 року обслуговував 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству та країні долати складнощі воєнного часу. Від початку повномасштабної війни компанія виділила 1,8  млрд грн на підтримку ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА