11:09 12.03.2024

Топ-стратегії: як попасти в рекомендації в ТікТок і збільшити популярність контенту

3 хв читати

Реклама

Хочете стати популярним в Тік Ток? Спробуйте зробити так, щоб попасти в рекомендації інших користувачів. Це призведе до швидкого зростання охватів, кількості коментарів та підписників.

Алгоритми: що треба знати, перед тим як попасти в рекомендації в Тік Ток

Перш ніж зрозуміти, що потрібно, щоб збільшити лайки в TikTok, треба з’ясувати, чому користувачі споживають той чи інший контент. На платформі Тік Ток — безліч відеороликів. Користувач може переглядати їх з тих чи інших причин, наприклад:

  • ➥ відео знайшлось в результаті пошуку за ключовими словами;

  • ➥ користувач підписався на автора каналу;

  • ➥ відео потрапило у стрічку рекомендацій.

Як попасти в рекомендації в Тік Ток? Відомо, що вони формуються за допомогою штучного інтелекту, який збирає величезну кількість даних про конкретного користувача та бере їх за основу, щоб запропонувати новий контент. Тож рекомендації – індивідуальні для кожного. Та якщо ваш контент потрапить у якомога більшу кількість рекомендованих до перегляду публікацій, то швидко стане популярним. Для цього потрібно слідкувати за трендами.

Алгоритми Тік Ток зберігаються у секреті, втім відомо, що:

  1. Алгоритми постійно змінюються;

  2. Нові акаунти ретельніше перевіряють на дотримання правил;

  3. Рекомендації формуються згідно з попередніми переглядами, коментарями, шерами, регіоном проживання.

Тік Ток, як і інші соціальні мережі, приділяє увагу активності користувача, його реакціям на контент. Що дають лайки в Тік Ток? Якщо після перегляду відео ви поставили лайк, написали коментар, підписалися на автора, то до ваших рекомендацій буде частіше потрапляти схожий контент. Також велика кількість уваги приділяється повторним переглядам.

Лайфхаки для тих, кого цікавить, як попасти в рекомендації Тік Ток

Беріть участь у челенджах, що проходять на платформі. Ви можете не лише долучатися до популярних, але й започатковувати свої, власні. Це допоможе привернути увагу до вашого акаунту, і таким чином попасти в рекомендації Тік Ток.

Пам’ятайте, що у Тік Ток завжди популярні:

  • конкурси;

  • змагання;

  • розіграші;

  • танці;

  • гумор.

Намагайтеся створювати якісний контент, що допоможе потрапити до рекомендованих відео. Потурбуйтеся про візуальне оформлення каналу та кожного відео зокрема: шукайте або створюйте власноруч яскраві обкладинки, додавайте трендову музику. Не забувайте використовувати хештеги, але не будь-які, а такі, що релевантні вашому контенту. Це також гарна можливість для тих, хто не знає, як потрапити в рекомендації в Тік Ток.

Не менш корисним буде аналізувати активність користувачів на каналі. Підключіть Pro-акаунт, щоб отримати доступ до аналітики, зокрема до джерел трафіку, кількості реакцій.

Сервіси, які допоможуть потрапити в рекомендації в Тік Ток

Експерти з просування у соціальних мережах кажуть, що початковий етап — ледь не найважчий. У пригоді стануть сервіси, що допомагають швидко покращити технічні показники:

  1. ✅ LikesID.com — сервіс комплексного просування на різних платформах. За його допомоги ви зможете набрати лайки, збільшити репости та накрутити підписників в Тік Ток. Це призведе до органічного росту показників і допоможе зробити канал популярним. Серед переваг сервісу — велика кількість пакетів різного розміру, доступні ціни, гарантія та зручна служба підтримки.

  2. ✅ LikesAround.com — ще один сервіс, що займається просуванням у соцмережах. Надає якісні послуги: реакції виглядають природно і не викликають підозри в алгоритмів платформи. Є невеликі пакети для старту.

  3. ✅ Influensly.com — сервіс, що спеціалізується саме на просуванні у Тік Ток. Надає послуги з накрутки переглядів, лайків та підписників. Є різні варіанти підписки з можливістю геотаргетингу.

Щоб стати популярним у Тік Ток, варто поєднувати різні засоби просування: приділяти увагу якості контенту, але й не забувати про технічні інструменти, що допомагають сподобатися алгоритмам платформи. Комбінуйте їх, і все вдасться!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА