09:43 14.03.2024

Lікі.ua: як зручно придбати ліки та заощадити

3 хв читати

Реклама

photo-2024-03-13-17-36-37

Дедалі більше українських споживачів віддають перевагу купівлі онлайн. За даними групи компаній EVO  майже 10 млн українців у 2023 році придбали в інтернеті  товарів та послуг на суму понад 182 млрд грн., що на 21 % перевищує обсяг онлайн-продажів 2022 року. Лікарські засоби не є виключенням. Близько 16% роздрібних покупців ліків сьогодні замовляють їх онлайн і це на 7% більше, ніж до 2022 р.

Чому зростає популярність замовлення ліків в інтернеті? Причина проста – це зручно та вигідно. Вартість однакових медикаментів у різних аптеках може суттєво відрізнятися, до того ж, не кожна аптека може задовольнити запит відвідувача на певний перелік лікарських засобів – деяких препаратів може не бути в наявності. І споживачеві доводиться телефонувати до різних аптек або ж блукати містом в пошуках необхідного засобу та прийнятних цін. Натомість, онлайн-сервіси легко вирішують ці проблеми. 

Сучасний маркетплейс Liki.ua пропонує споживачам безліч можливостей. Інтерфейс сайту простий та інтуїтивно зрозумілий. Замовник робить запит – і сервіс знаходить на мапі найближчу аптеку з найбільш вигідними пропозиціями. Є потреба у декількох препаратах – Liki.ua допоможе відшукати аптеку поруч, де є все необхідне за доступними цінами. Платформа працює лише з ліцензованими аптечними установами. Якщо ви віддаєте перевагу певній аптечній мережі та бажаєте користуватись привілеями постійного клієнта, ви завжди можете забронювати ліки в «своїй» аптеці, адже Liki.ua ідентифікують аптечні мережі.

Всю, необхідну для пошуку та бронювання аптечних товарів інформацію, споживач легко відшукає на сайті завдяки зручній системі фільтрів. Вона допоможе

  • дізнатися про вартість, наявність та кількість (залишки) необхідних товарів у аптеці;
  • знайти та ознайомитись з офіційною інструкцією для медичного застосування лікарського засобу, якщо йдеться саме про лікарський засіб; 
  • відфільтрувати препарати за дозуванням, формою випуску та діючими речовинами;
  • дізнатися про аналоги лікарського засобу та, за потреби, підібрати відповідний аналог.

Однією з важливих переваг сервісу Liki.ua є можливість отримати безкоштовну онлайн консультацію лікаря з випискою електронного рецепту. Зробити це можна за допомогою чат-боту в Телеграм. Тож користувачі Liki.ua мають змогу резервувати та викуповувати навіть рецептурні препарати.

Послуга бронювання є безкоштовною. Покупець визначається з ціною та аптекою, оформлює замовлення і отримує підтвердження на вказаний телефон або електронну адресу. У зручний для себе час протягом терміну, зазначеному в підтвердженні (від 24 до 72 годин), замовник оплачує та забирає зарезервований товар в обраній аптеці. При цьому він може бути впевненим, що при сплаті вартість покупки залишиться незмінною і буде такою ж, як при бронюванні.

Якщо ж у користувача сервісу виникають певні запитання або непорозуміння  (в будь-якій системі часом може статися збій) можно звернутися до лінії підтримки в Тelegram/Viber, яка працює цілодобово.

До речі, на платформі можна резервувати не лише ліки. До уваги споживача – товари для краси та догляду за собою, БАДи, медтехніка та вироби медичного призначення, продукти для хворих на цукровий діабет, спортивне харчування, органічні продукти, товари для мам і малюків. Сервіс динамічно розвивається, розширює коло своїх партнерів і наповнює каталог пропозицій. Та й послуг згодом стане більше – Liki.ua починають співпрацю з медичними інформаційними системами, впроваджують програму знижок для окремих категорій хронічних пацієнтів, що на думку директора та засновника компанії Юрія Черткова, дозволить зробити якісне лікування більш доступним.

Як сучасний сервіс, Liki.ua не оминув увагою і активних користувачів соціальних мереж. На його сторінці в Instagram є чимало цікавої та корисної інформації щодо медицини та здоров’я. 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА