14:21 14.03.2024

Тури в Туреччину автобусом на море: літо з АНЕКС Тур

3 хв читати

Пресреліз

Побачити Стамбул, Босфор та декілька країн за одну відпустку – вже маленька пригода. Недорогі тури автобусом в Туреччину – реальна можливість відпочити на чудових пляжах Егейського та Середземного морів із мінімальними витратами. Автобусні тури до Туреччини на море від усіх туроператорів України легко купити онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Найпопулярніші курорти Туреччини в автобусних турах на море

Егейське море. Найближчі до України курорти славляться атмосферою шику й розкоші. У Бодрумі та Мармарисі чудові набережні, романтичні фортеці, яхт-клуби та дайвінг центри єврокласу. Популярні автобусні тури з проживанням в готелях Кушадаси, Даламана, Фетхіє. Найкращий час для відпочинку в Туреччині на Егейському морі – від середини червня до початку жовтня.

Середземне море. Умовно ці курорти Туреччини ділять на три групи:

  1. Курорти Анталії. Мікс готелів різного статусу на загальнодоступних пляжах, мега молів та розваг. Топові готелі в Текірова, Кіріші, Кемері, Чамьюва, Ларі. У Белеку розташований знаменитий тематичний парк-готель The Land of Legend. Пляжі – галька, дрібна галька, пісок.
  2. Курорти Сіде, піратського містечка з величезним античним амфітеатром. Смуга піщаних мілин простяглася від Чолакли та Евренсеки до Кізілот та Ченгер. Безліч готелів VIP класу з великою територією.
  3. Курорти Аланії оточені банановими а помаранчевими плантаціями. Найкращі: Окурджалар, Конакли, Аланія (пляж Клеопатри), Махмутлар, Кестель. Пляжі різні від дрібного піску до кам'яних плит. В Аланіі найдовший пляжний сезон, із середини квітня до початку листопада.

Перед купівлею туру автобусом в Туреччину вивчіть курорти і пляжі. Є сумніви – доручіть персональний підбір автобусного туру до Туреччини турагенції АНЕКС Тур.

Що входить у ціну автобусного туру до Туреччини

Пакетна пропозиція включає проїзд комфортабельним автобусом єврокласу з клімат-контролем, Wi-Fi, usb-розетками для підзарядки смартфонів. До групи можна приєднатися у певних містах за маршрутом. Проїзд в Туреччину автобусом на море включає трансфер у готелі.

У вартість туру включено проживання у вибраному готелі. Категорію номера туристи вибирають на сайті самостійно. У вартість путівки також входить користування інфраструктурою готелю: пляж, басейни, спорткомплекси, денна та вечірня анімація.

Харчування в турецьких готелях на морських курортах зазвичай у форматі все включено та ультра все включено, входить у ціну путівки. Міські готелі Стамбула, Ізміра, Мармаріса можуть запропонувати проживання та сніданок.

Обов'язковий пункт пакетного туру автобусом до Туреччини на море – туристична страховка. Поліс страхування покриває витрати на лікування в екстрених випадках.

Секрети вибору готелю в режимі онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур

Любите стрибати в море з пірсу, кататися з гірок, купатися в басейні, вечеряти у вишуканих ресторанах? Спеціальна система фільтрів онлайн-каталогу допомагає швидко звузити коло пошуку найкращих автобусних турів в Туреччину сезону 2024. Знайдете готелі з піщаними пляжами, на 1-й лінії, для дорослих, з аквапарками чи дитячими клубами.

Тур автобусом в Туреччину недорогий, без перельоту і дуже цікавий. Кожні 3-4 години автобус робить зупинки для відпочинку. Відпустка на море в Туреччині реальна, настав час обирати курорт та готель.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА