16:34 14.03.2024

GGBET закупили реб-прилади для 93 бригади ЗСУ

1 хв читати

Ліцензійний букмекер GGBET закупив сучасне військове обладнання для 93 окремої механізованої бригади Холодний Яр. 14 березня компанія повідомила про передачу двох станції радіоелектронної боротьби на суму понад 1 млн грн.

Зокрема, компанія передала тактичний комплекс засобів радіоперешкод баражуючим боєприпасам “Захист АЛ”, який здатний нейтралізувати дію дронів-камікадзе “Ланцет”. А також — станцію РЕБ “Захист АФ”, яка допомагає ефективно боротися з ворожими FPV-дронами на великій відстані. 

"Сьогодні РЕБ-станції є одними з тих надважливих елементів, які фактично рятують життя українських захисників. Передані прилади допоможуть створити ефективну протидію ворожим дронам й забезпечити чисте небо для підрозділів ЗСУ. Особливо важливо, що дані станції вироблені в Україні, що дозволяє нам не залежати від допомоги  партнерів й розвивати власний промисловий воєнний потенціал”, підкреслив Дмитро Вошкарін, СЕО GGBET.

93 окрема механізована бригада є ефективною частиною в складі ЗСУ. Повномасштабне вторгнення бригада зустріла на Сумщині, де знищила велику кількість ворогів. Далі підрозділ брав активну участь в оборонній операції на Бахмутському напрямку, де перебуває й досі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА