11:43 15.03.2024

Укрнафта - генеральний партнер Київської десятки Незламності 2024

2 хв читати

Реклама

3x2-Run2024-Ukr-Nafta-01

Компанія Укрнафта та Run Ukraine оголосили про співпрацю. Лідер нафтової галузі України, стала генеральним партнером благодійного  забігу Десятка Незламності. Київ 2024, який відбудеться 24 березня у Києві та стане першим етапом бігової Ліги Незламності 2024.

Це перша співпраця Run Ukraine та компанії Укрнафта у форматі партнерства.

“За підтримки такого потужного партнера ми маємо можливість продовжувати створювати масштабні благодійні бігові заходи та підтримувати українську бігову спільноту сьогодні, в часи повномасштабної війни в Україні. Ми впевнені, що кожен з нас може більше, ніж думає. Разом ми – велика бігова родина, разом ми – сила. Коли ми долаємо виклики разом з тисячами однодумців, ми непереможні.” - прокоментував Іван Третьяков, співвласник Run Ukraine.

3x2-Run2024-Ukr-Nafta-02

Марафони та забіги об'єднують людей зі спільною філософією та цінностями. Весняна Десятка незламності від Run Ukraine - не тільки про біг, а й про допомогу нашим захисникам. Про можливість об'єднати українців для підтримки Силам оборони. Можливість стати на крок ближче до Перемоги.  "Укрнафта" підтримує забіг та виступає партнером. Разом зможемо більше!" - відзначив директор з маркетингу ПАТ "Укрнафта" Максим Міклашевський.

Нагадаємо, забіг Десятка Незламності. Київ 2024 відбудеться 24 березня у Києві та стане першим етапом бігової Ліги Незламності 2024 від Run Ukraine.  50% від прибутку з забігу ми передамо на потреби 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Реєстрація триває за посиланням:

https://kyiv10km.runukraine.org

Давай #бігтиразом у 2024 році!

Довідка:

Укрнафта – найбільша державна нафтовидобувна компанія України. Веде видобуток нафти та газу на сході та заході України. Також управляє найбільшою в Україні монобрендовою мережею АЗК UKRNAFTA. Це 460 діючих комплексів майже у всіх регіонах країни.

Run Ukraine – організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 60 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА