Пресрелізи

Де у Львові готують найсмачніші роли та суші?

Реклама

Суші та роли – улюблена страва багатьох людей, а особливою популярністю користується у великих містах. Чи є така доставка суші Львів, де буде гарантовано смачно, швидко та вигідно? Так! Нижче ви знайдете рекомендації, де можна без страху замовити доставку улюблених суші.

«Суші Майстер»

Ресторан «Суші Майстер» - це міжнародна мережа закладів, які спеціалізуються на приготуванні страв японської та паназіатської кухонь. Всі без винятку клієнти переконані в тому, що тут готують найсмачніші, найсвіжіші і справжнісінькі суші. Сушисти цього ресторану використовують лише якісні рис, рибу та морепродукти.

Кожен поціновувач східної кухні може сміливо замовляти все, що до вподоби у цьому закладі. Тут вас чекає дуже різноманітне меню, де є не лише суші та роли, але й інші страви. Ви можете всього за кілька кліків обрати страви для обіду, сімейної вечері або батолюдної вечірки.

Однак шикарне меню – не один плюс, який варто згадати в описі ресторану «Суші Майстер». До переліку переваг варто додати:

Цей заклад працює за принципом «все для клієнта». Саме тому в самому ресторані вас завжди чекає привітна атмосфера та ввічливий персонал. А безконтактне обслуговування без зайвих слів на висоті.

Замовляючи суші в цьому ресторані, ви завжди отримаєте ідеальну страву. По-перше, готують їх досвідчені фахівці і виключно з високоякісних продуктів. По-друге, страви готуються суто під кожне замовлення, тому смак та зовнішній вигляд будуть ідеальними. І по-третє, для пакування замовлень використовується спеціальна упаковка з безпечних для людини і довкілля матеріалів.

Замовлення оформити ви можете всього за пару хвилин, скориставшись сайтом чи додатком. Ви можете бути впевнені, що все приїде до вас в ідеальному стані та точно в строк, який повідомляє менеджер.

Важлива інформація: послуги доставки доступні при замовленні на суму від 200 гривень та коштуватимуть 30 гривень. А от ті клієнти, що замовили на суму не менше 400 гривень, не платять за послуги доставки.

«Smaki-Maki»

Даний заклад відомий кожному гурману Львова, а особливо тим, хто полюбляє оригінальні сорти ролів. Головна особливість цього ресторану – дуже різноманітне меню. Тут ви знайдете не лише традиційні суші та класичні роли, але й оригінальні страви у східному стилі. Сподобається тут і поціновувачам піци.

Ціни доволі прийнятні, а особливо з огляду на регулярні знижки та часті акції. Замовляючи тут, ви може добре зекономити, якщо будете одразу звертати увагу на позиції зі знижками.

Оформити замовлення можна на сайті, а постійним клієнтам буде зручніше користуватись мобільним додатком. Доставляється все доволі швидко – в середньому за годину після підтвердження замовлення. До речі, пакування замовлень дуже оригінальне та безпечне.

«Monkey Sushi»

Заклад користується попитом, а все через дуже різноманітне меню. Звичайно, тут ви знайдете традиційні суші та роли, але радимо уважно ознайомтись з переліком авторських страв – вони варті вашої уваги.

Ознайомитись з меню можна не лише безпосередньо у закладі, але й просто зараз  зайшовши на офіційний сайт. Замовити теж можна на сайті. До речі, на сторінках сайту можна знайти повну інформацію щодо доставки – заклад діле місто на окремі зони, що дозволяє більш точно інформувати клієнта щодо часу очікування приїзду кур’єра.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ