Пресрелізи

Столик з стільчиками: комплект меблів від 1.5 до 7 років

Реклама

Творчість, пізнання нового і розвиток дрібної моторики - головні сфери діяльності дітей віком від 1.5 до 7 років. В цей період дуже важливо облаштувати комфортне місце, де малюк буде розвивати самостійність і досліджувати навколишній світ. Ідеальним рішенням для створення такого простору стане комплект меблів, що складається зі столика та стільчиків.

Коли потрібно купити дитячий столик?

Цим питанням варто зайнятись починаючи із півторарічного віку. Саме в цей час малюки починають активно пізнавати світ, їм стає цікаво гратися за столом, малювати, ліпити, збирати пазли. Для такої діяльності необхідно підібрати столик і стільчик, але стандартні моделі меблів точно не підійдуть, оскільки вони орієнтовані на дорослих користувачів. Отож, щоб вибрати столик і стільчик для дитини важливо враховувати її вік, зріст, стать та інтереси.

Почнемо із віку:

Також варто враховувати стать дитини. Деякі виробники пропонують столи і стільчики в "хлопчачих" та "дівчачих" кольорах.

Не забудьте про інтереси, адже від них залежить функціональне призначення столу, наприклад: якщо дитина любить малювати, можна вибрати модель із великою стільницею, на якій розташуються всі творчі інструменти.

Технічні характеристики:

Дитячий стіл від інтернет-магазину TABURETKA.UA допоможе дитині вчитися, гратися, творити та почуватися комфортно при будь-якому виді занять.

Корисні поради:

Пам'ятайте: якісні дитячі меблі - це інвестиція в щасливе майбутнє!

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ