15:44 18.11.2012

"Дніпро" обіграв "Таврію" і вийшов на чисте друге місце в чемпіонаті

2 хв читати
"Дніпро" обіграв "Таврію" і вийшов на чисте друге місце в чемпіонаті

Дніпропетровський "Дніпро" у матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу обіграв у Сімферополі "Таврію" з рахунком 2:1, відірвавшись в турнірній таблиці від київського "Динамо" на три очки.

Перший тайм матчу завершився без забитих голів, але проходив у дуже цікавій боротьбі. Обидві команди створили кілька небезпечних моментів, а після ударів півзахисника "Таврії" Сергія Назаренка та форварда "Дніпра" Ніколи Калинича м'яч потрапляв у перекладину.

Другий почався із ще одного удару головою в поперечину у виконанні хорватського нападника гостей Калинича. Але поступово "Таврія" перехопила ініціативу і змогла забити гол. На 61-й хвилині після подачі Назаренка з кутового нападник господарів Максим Фещук випередив усіх на ближній штанзі і відправив м'яч у ворота.

"Дніпро" пішов виправляти становище. І на 74-й хвилині гостям вдалося зрівняти рахунок. Після пасу Євгена Коноплянки Калинич пробив з лінії штрафного, а воротар сімферопольців Дамір Кахріман пропустив м'яч між ніг.

А ще через п'ять хвилин дніпропетровці вже вийшли вперед. Гостям вдалася відмінна контратака, яка завершилася тим, що бразилець Жуліано зіграв в "стіночку" зі своїм співвітчизником Матеусом, після чого вискочив на ударну позицію і потужно пробив під поперечину. У кінцівці матчу "Дніпро" міг ще двічі забити, але спочатку удар Матеуса прийшовся в поперечину, а потім "Таврію" врятував голкіпер.

Після цієї перемоги "Дніпро" набрав 34 очки і відстає від лідера чемпіонату "Шахтаря" на 11 очок. Київське "Динамо" в свою чергу відстає від "Дніпра" на три очки.

У суботу "Шахтар" програв у Києві "Арсеналу" з рахунком 0:2, а "Динамо" поступилося на виїзді донецькому "Металургу" з рахунком 0:1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА