15:04 19.11.2012

Керівництво ФФУ продовжує пошуки тренера збірної України в плановому режимі - Коньков

2 хв читати
Керівництво ФФУ продовжує пошуки тренера збірної України в плановому режимі - Коньков

Президент Федерації футболу України заявляє, що пошуки нового головного тренера національної збірної України тривають у плановому режимі.

"Завтра (20 листопада - ІФ) буде зібрано президію ФФУ, яка розгляне стратегічні питання, пов'язані зі сформованою ситуацією. Після цього ще раз дізнаємося думку тренерської ради. А остаточне рішення ухвалить виконком ФФУ. Президент федерації висловив упевненість, що буде ухвалено оптимальне для збірної рішення", - інформує в понеділок прес-служба ФФУ.

Як повідомлялося, 19 листопада відомий український футболіст Андрій Шевченко відмовився пристати на пропозицію президента ФФУ А.Конькова очолити національну збірну України.

"У нас відбулася відверта і конструктивна бесіда. Ми з розумінням поставилися до того, що Андрій ще не готовий стати головним тренером збірної. Але федерація не виключає інших варіантів співпраці з Шевченком", - заявив А.Коньков.

При цьому у вівторок в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що одним з головних претендентів на посаду наставника збірної України є англієць Гарі Реднапп. Цей 65-річний фахівець в червні 2012 року був звільнений з англійського клубу "Тоттенхем", в якому працював з 2008 року. До цього тренував "Вест Хем", "Портсмут" і "Саутгемптон". Г.Реднапп був одним із кандидатів на посаду головного тренера збірної Англії після відходу італійця Фабіо Капелло напередодні Євро-2012, але на цю посаду був призначений Рой Ходжсон.

Посада головного тренера збірної стала вакантною після згоди Олега Блохіна очолити ФК "Динамо" (Київ) наприкінці вересня 2012 року. Рішення про призначення нового наставника має ухвалити виконком федерації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА