17:21 20.11.2012

ФФУ розпочинає переговори з англійцем Реднаппом про його можливе призначення головним тренером збірної України

2 хв читати
ФФУ розпочинає переговори з англійцем Реднаппом про його можливе призначення головним тренером збірної України

Президія Федерації футболу України (ФФУ) у вівторок ухвалила рішення розпочати переговори з представниками англійського фахівця Гаррі Реднаппа щодо його можливої роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, у вівторок на засіданні президії федерації голова Комітету національних збірних команд та тренерської ради ФФУ Михайло Фоменко доповів про ситуацію з визначенням кандидатів на посаду головного тренера національної команди. За його словами, під час обговорення декілька тренерів запропонували запросити фахівця з Англії, а Олег Лужний та Юрій Вернидуб назвали прізвище Г.Реднаппа. Більшість членів комітету підтримала цю кандидатуру.

Таким чином, президія ухвалила рішення розпочати переговори з представниками Г.Реднаппа з цього питання.

"На мою думку, Реднапп матиме високий авторитет у гравців збірної. У нього достатньо досвіду, тренерського хисту та уміння мотивувати футболістів. В усіх командах, які очолював Реднапп, він дуже швидко покращував якість гри та досягав значного прогресу. На сьогодні цей фахівець - один із найкращих англійських тренерів", - сказав М.Фоменко прес-службі ФФУ.

65-літнього Г.Реднаппа в червні 2012 року було звільнено з англійського клубу "Тоттенхем", в якому він працював із 2008 року. До цього тренував "Вест Хем", "Портсмут" і "Саутгемптон". Г.Реднапп був одним із кандидатів на посаду головного тренера збірної Англії після відходу італійця Фабіо Капелло напередодні Євро-2012, але на цю посаду було призначено Роя Ходжсона.

Посада головного тренера збірної стала вакантною після згоди Олега Блохіна очолити ФК "Динамо" (Київ) наприкінці вересня 2012 року. Рішення про призначення нового наставника має ухвалити виконком федерації.

Футболіст Андрій Шевченко 19 листопада відмовився від пропозиції президента ФФУ Анатолія Конькова очолити збірну України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА