12:06 03.12.2012

Мiллер: Українськi та росiйськi клуби можуть скласти кiстяк чемпiонату СНД з футболу

1 хв читати

Основою чемпiонату СНД з футболу будуть українськi та росiйськi клуби, заявив у понедiлок "Iнтерфаксу" в Стамбулi голова "Газпрому" (РТС: GAZP) Олексiй Мiллер.

Вiдповiдаючи на запитання, скiльки країн можуть узяти участь у такому чемпiонатi, О.Мiллер сказав "Iнтерфаксу": "Якщо участь вiзьмуть усi країни СНД, це буде просто чудово. Реальна практична робота найближчим часом дасть вiдповiдь на це запитання. Але абсолютно точно можна сказати, що кiстяк цього чемпiонату складуть українськi та росiйськi клуби".

Минулої п'ятницi голова Адмiнiстрацiї президента РФ Сергiй Iванов пiдтримав проект створення чемпiонату СНД з футболу, водночас зазначивши, що в такому чемпiонатi можуть грати клуби цiлої низки країн Спiвдружностi.

"Такий чемпiонат, де виступали б найкращi команди з трьох-чотирьох-п'яти країн СНД, був би бiльш видовищним i цiкавим", - сказав С.Iванов.

За його словами, iнiцiатива проведення таких чемпiонатiв виходить i вiд українських, i вiд росiйських клубiв. "Я знаю, що провiднi українськi клуби "Динамо" (Київ), "Шахтар", "Днiпро", харкiвський "Металiст" зацiкавленi в тому, щоб грати в сильнiшiй лiзi", - зазначив С.Iванов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА