10:30 11.12.2012

Президент "Металіста" наразі не вирішив, чи потрібен його клубу чемпіонат СНД

2 хв читати

Президент ФК "Металіст" (Харків) Олександр Ярославський наразі ще не визначився зі своїм ставленням до ідеї проведення чемпіонату СНД з футболу.

"Має бути якесь змагальне середовище, а не ліга багатіїв. До того ж "Металіст"- клуб не дуже багатий. Я для себе ще не вирішив, чи потрібно нам це", - сказав він у коментарі "Советскому спорту".

Тему створення чемпіонату СНД з футболу нещодавно порушив голова "Газпрому" Олексій Міллер. "Газпром" є генеральним спонсором петербурзького ФК "Зеніт".

У Федерації футболу України вважають ідею можливого проведення чемпіонату СНД з футболу цікавою, але складною у реалізації. Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов досить скептично ставиться до ідеї створення такого турніру і вбачає багато труднощів на цьому шляху.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтримує ідею створення чемпіонату СНД з футболу і готовий до її обговорення. Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що чемпіонат СНД із футболу був би цікавим із комерційної точки зору, але у цьому питанні на першому місці мають бути інтереси українського футболу.

7 грудня Президент УЄФА Мішель Платіні на круглому столі з представниками ЗМІ в Ньоні зазначив, що позитивно ставиться до пропозицій щодо проведення об'єднаних чемпіонатів різних країн, але вказав при цьому на наявність певних труднощів у реалізації таких проектів. У свою чергу генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно після засідання виконкому УЄФА 6 грудня в Лозанні повідомив, що Європейський футбольний союз наразі не отримував пропозицій з приводу можливої організації чемпіонату СНД з футболу, але завжди відкритий для будь-яких нових ідей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА