17:55 10.01.2013

Керівництво ФК "Арсенал" та футболісти прагнуть зберегти клуб

2 хв читати
Керівництво ФК "Арсенал" та футболісти прагнуть зберегти клуб

Керівництво футбольного клубу "Арсенал" (Київ) і футболісти команди єдині у своєму прагненні зберегти клуб.

"Створено робочу групу на чолі з капітаном команди Максимом Шацьких, яка має проаналізувати всі аспекти ситуації та прийняти відповідне рішення у термін до 20 січня. Адміністрація та футболісти "Арсеналу" єдині у своєму прагненні зберегти клуб. Вдасться це чи ні - покаже час", - повідомляє офіційний сайт клубу в четвер.

10 січня на тренувальній базі ФК "Арсенал" у селищі міського типу Щасливому відбулася зустріч керівництва клубу з гравцями команди. "Керівники "канонірів" ще раз змалювали ситуацію в клубі та шляхи можливого подолання кризи. Також було озвучено додаткові обставини, які так чи інакше впливають на розвиток процесу. Футболісти команди з розумінням поставилися до реалій, що склалися", - зазначають у прес-службі київського клубу.

Як повідомлялося, 8 січня президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування 20 січня. Він повідомив також, що 1 січня було розірвано з обопільної згоди контракт із головним тренером команди Леонідом Кучуком, який 9 січня очолив краснодарську "Кубань".

"У мене в самого багато питань. Увесь цей час я намагався розібратися, що відбувається в клубі і з клубом. Як вам відомо, після обрання співголовою Європейського єврейського парламенту я дуже мало буваю в Україні й багато часу працюю в Брюсселі. Тому адміністративна команда "Арсеналу" була посилена кількома ключовими фігурами, і тепер я намагаюся розібратися, що ж у нас у клубі "нацарювали", - сказав В.Рабинович в інтерв'ю MIGnews.com.ua.

Президент "Арсеналу" бачить три можливі варіанти розв'язання проблемної ситуації: 1) запропонувати футболістам переглянути контракти, збільшити присутність молоді в команді та відпустити близько п'яти дорогих гравців як вільних агентів; 2) передати клуб до 20 січня іншому власникові та команді, які зможуть вирішити проблемні питання; 3) можлива підтримка з боку представників київської влади, насамперед адміністративна.

9 січня уболівальники "Арсеналу", об'єднані в організацію Mad Rebels, мають намір не допустити зникнення свого клубу та зняття його з нинішнього розіграшу чемпіонату України.

"Цей текст - колективна реакція ініціативної групи вболівальників київського "Арсеналу" на ситуацію в клубі загалом і на останнє інтерв'ю Вадима Зіновійовича Рабиновича (президента клубу - ІФ) зокрема. В цьому відкритому листі ми не тільки висловлюємо своє бачення ситуації, а і пропонуємо можливі шляхи її вирішення. Все це для того, щоб 20 січня 2013 року наш улюблений клуб не припинив свого існування", - йдеться у зверненні фанів до В.Рабиновича, оприлюдненому на сайті fcakfans.kiev.ua.

У чемпіонаті України сезону 2012-2013 років київський "Арсенал" після 18 турів посідає 8-е місце.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА