13:30 11.01.2013

Ахметов і Курченко поки що не досягли домовленості про перехід Тайсона до "Шахтаря"

2 хв читати
Ахметов і Курченко поки що не досягли домовленості про перехід Тайсона до "Шахтаря"

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов і новий власник харківського "Металіста" Сергій Курченко поки що не досягли домовленості про перехід бразильського форварда Тайсона з "Металіста" до "Шахтаря".

10 січня відбулася зустріч власників двох клубів, на якій обговорювалася можливість цього трансферу, повідомляє у п'ятницю офіційний сайт харків'ян. "Рінат Ахметов висловив бажання придбати цього гравця для "Шахтаря", тоді як Сергій Курченко відзначав твердий намір залишити Тайсона у своїй команді. В результаті тривалих і напружених переговорів сторони так і не дійшли згоди", - зазначає прес-служба "Металіста".

У харківському клубі нагадують, що в контракті з Тайсоном, підписаному ще два роки тому, передбачено пункт про беззаперечний викуп футболіста в разі, якщо клубу буде заплачено суму в $20 млн, незалежно від бажання ФК "Металіст". "Водночас на сьогодні президент ФК "Шахтар" запропонував дещо меншу суму трансферу", - йдеться в повідомленні.

"Сьогодні ми ні до чого не прийшли. Але враховуючи умови контракту та бажання Ріната Леонідовича бачити цього гравця у формі "Шахтаря", я не виключаю, що найближчим часом "Металіст" отримає 20-мільйонну пропозицію, і ми будемо змушені відпустити цього чудового форварда. Якщо це відбудеться, я готовий доповнити отриману від трансферу суму, довівши її до $30 млн, і за ці кошти придбати двох-трьох гравців, які не поступатимуться Тайсону в класі та зміцнять команду", - заявив після зустрічі С.Курченко.

24-річний бразильський форвард Тайсон Барселлос Фреда перейшов у "Металіст" у серпні 2010 року за $6 млн з клубу "Інтернасьйональ" (Порту-Алегрі, Бразилія) і досить швидко став гравцем основного складу команди Мирона Маркевича. Останнім часом ЗМІ говорили про серйозний інтерес до цього футболіста з боку лондонського "Челсі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА