16:36 27.02.2013

В Українi у 2013 р. заплановане вiдкриття льодових арен у трьох мiстах - Вiлкул

2 хв читати

У рамках реалiзацiї державної цiльової соцiальної програми "Хокей України" у 2013 роцi заплановане вiдкриття трьох льодових арен: у Луганську, Дружкiвцi (Донецька обл.) та Севастополi, повiдомив вiце-прем'єр Олександр Вiлкул.

"Триватиме реалiзацiя програми "Хокей України", зокрема, цього року буде вiдкрито сучаснi льодовi арени в Луганську, Дружкiвцi та Севастополi", - сказав вiн, виступаючи на розширеному засiданнi уряду в середу.

Крiм того, за словами вiце-прем'єра, поточного року в рамках пiдготовки до проведення в Українi чемпiонату Європи з баскетболу 2015 року планується будiвництво тренувальних спортивних комплексiв i баз, виконання капiтального ремонту Палацу спорту в Києвi, а також вкладення коштiв у розвиток iнфраструктури мiст-учасникiв.

Як повiдомлялося, Кабiнет Мiнiстрiв України постановою уряду №948 вiд 17 жовтня 2012 року зняв часовi рамки щодо введення спортивних споруд зi штучним льодом в експлуатацiю, збудованих i реконструйованих за кошти держбюджету, тодi як ранiше кiнцевий термiн введення обмежувався 1 сiчня 2013 року.

Документ також передбачає, що держкошти можуть спрямовуватися не лише на проектування та будiвництво спортивних споруд зi штучним льодом, а i на їх реконструкцiю.

Ранiше Кабмiн постановою №893 вiд 10 вересня 2012 року збiльшив на 35,8% загальнi обсяги фiнансування державної цiльової соцiальної програми "Хокей України" - до 3,593 млрд грн проти 2,647 млрд грн ранiше.

Обсяги фiнансування держпрограми "Хокей України" за рахунок коштiв держбюджету, згiдно з документом, становитимуть 2,349 млрд грн (ранiше - 0,96 млрд грн). Зазначенi кошти насамперед будуть спрямованi на будiвництво та реконструкцiю спортивних об'єктiв зi штучним льодом для потреб хокею.

Термiн реалiзацiї держпрограми "Хокей України" продовжено на п'ять рокiв - до 2017 року.

Державну цiльову програму "Хокей України" на 2008-2012 рр. затверджено постановою уряду №1194 вiд 3 жовтня 2007 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА