15:10 09.04.2013

Суд зобов'язав хокейний клуб "Сокіл (Київ) повернути 29 га землі в Пущі-Водиці

1 хв читати

Господарський суд Києва задовольнив позов прокуратури Оболонського району Києва та зобов'язав ТОВ "Хокейний клуб "Сокіл" (Київ) повернути в комунальну власність майже 29 га землі в Пущі-Водиці, повідомляє прокуратура Києва у вівторок.

Як повідомлялося, прокуратура Оболонського району Києва заявила позов до суду з вимогою зобов'язати ТОВ "Хокейний клуб "Сокіл" (Київ) повернути майже 29 га землі в Пущі-Водиці в комунальну власність.

Київрада наприкінці 2007 року уклала з хокейним клубом договір оренди на майже 29 га землі вартістю понад 40 млн. грн у Пуща-Водицькому лісництві Святошинського лісопаркового господарства для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу з льодовим стадіоном і адміністративною будівлею.

Під час прокурорської перевірки з’ясовано, що будівництво спортивного комплексу досі не розпочато, і з червня 2012 хокейний клуб систематично не сплачує орендної плати. Згідно з інформацією Державної податкової інспекції в Оболонському районі Києва, розмір боргу за оренду землі становить майже 1 млн грн.

За законодавством систематична несплата земельного податку або орендної плати є підставою для припинення права користування земельною ділянкою.

ХК "Сокіл Київ" заснований у 1963 році. Бронзовий призер чемпіонату СРСР 1985 року. Чемпіон Східно-Європейської хокейної ліги 1998 і 1999 рр. 11-разовий чемпіон України.

Власником клубу є український бізнесмен, співвласник корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк) Сергій Тарута.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА