14:30 22.05.2013

УЄФА оштрафував київський "Арсенал" на EUR75 тис.

2 хв читати
УЄФА оштрафував київський "Арсенал" на EUR75 тис.

Арбітражна палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів (ІФКК) оштрафувала ФК "Арсенал" (Київ) на EUR75 тис. за значні заборгованості, які клуб мав погасити до 31 березня 2013 року.

"Розслідування показало, що "Рапід" Бухарест (Румунія) та "Арсенал" Київ (Україна) не виконали умов ІФКК. Таким чином, всі санкції, зазначені в рішенні, будуть застосовані до цих клубів у повному обсязі", - повідомив у вівторок офіційний сайт УЄФА.

На "Рапід" накладено штраф у розмірі 100 тисяч євро та заборона на участь у двох подальших турнірах УЄФА, в яких команда могла б виступити в найближчі три сезони (тобто сезонів 2013/14, 2014/15, 2015/16).

Загалом за підсумками свого засідання в Ньоні арбітражна палата ІФКК озвучила рішення у справах восьми європейських клубів. Інстанція підтвердила, що "Малага" (Іспанія), "Хайдук" (Хорватія), "Осієк" (Хорватія), "Динамо" Бухарест (Румунія), "Партизан" (Сербія) і "Войводіна" (Сербія) виконали всі умови ІФКК. Отже, із зазначених клубів будуть зняті всі введені раніше умовно санкції.

Як повідомлялося, 18 травня народний депутат України Олександр Онищенко (фракція Партії регіонів) офіційно став власником футбольного клубу "Арсенал" (Київ), згідно з повідомленням прес-служби депутата.

25 квітня було оголошено, що всі борги ФК "Арсенал" (Київ) О.Онищенко погасив власним коштом. "У київському "Арсеналі" всі борги за трансфери, зарплата футболістам та іншим працівникам, а також податки станом на 25.04.2013 сплачено. Олександр Онищенко, як і обіцяв, вчасно виконав усі зобов'язання перед УЄФА і ФФУ, що автоматично надає можливість "Арсеналу" отримати атестацію на участь у змаганнях сезону 2013-2014 років", - заявили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі депутата.

Як повідомлялося, 15 лютого стало відомо, що ФК "Арсенал" переходить до рук народного депутата О.Онищенка з боргами із заробітної плати станом на 1 січня 2013 року в розмірі $5,5 млн, плюс ще 330 млн грн. При цьому прес-служба депутата зазначила, що залишилося погодити деякі документальні питання.

За тур до кінця чемпіонату України сезону 2012-2013 років "Арсенал" розташувався на дев’ятому місці в турнірній таблиці. В останніх п'яти матчах команда здобула чотири перемоги і один раз зіграла внічию.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА