13:06 24.05.2013

На початку червня в Києві відбудеться шаховий турнір за участю всесвітньо відомих гросмейстерів

2 хв читати

3-8 червня на НСК "Олімпійський" у Києві відбудеться Міжнародний шаховий турнір Sberbank Open, у якому візьмуть участь всесвітньо відомі гросмейстери.

Sberbank Open - це великий соціальний проект на підтримку дитячого спорту та популяризації шахів. У рамках заходу відбудуться три окремі турніри: Турнір А - гросмейстерський турнір зі швидких шахів за коловою системою; Турнір В - дитячий Open турнір із класичних шахів за швейцарською системою; Турнір С - турнір працівників Групи Сбербанк зі швидких шахів за швейцарською системою", - повідомляє у п'ятницю прес-служба НСК "Олімпійський".

Для участі в турнірі в Україну приїдуть десять зірок світової величини - екс-чемпіони світу Анатолій Карпов (Росія) і Веселін Топалов (Болгарія), дворазовий олімпійський чемпіон у складі національної збірної Павло Ельянов (Україна), чемпіон світу зі швидких шахів Сергій Карякін (Росія), претендент на світову корону Петер Леко (Угорщина), чемпіони своїх країн і переможці багатьох міжнародних турнірів Антон Коробов, Олександр Арещенко (обидва - Україна), Євген Томашевський (Росія), Аркадій Найдич (Німеччина) та Сергій Жигалко (Білорусь).

У дитячому Open турнірі візьмуть участь 200 юних шахістів віком від 8 до 16 років із Росії, України, Білорусі, Казахстану, Німеччини, Австрії, Боснії та Герцеговини, Словаччини, Чехії, Угорщини, Сербії, Словенії, Хорватії, Туреччини, Індії та Китаю.

В останній день турніру відбудуться сеанси одночасної гри, в яких візьмуть участь гросмейстери, діти та співробітники банку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА