10:23 27.05.2013

Київське "Динамо" провалило сезон - Блохін

2 хв читати
Київське "Динамо" провалило сезон - Блохін

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін зазначає, що команда провалила сезон, не виконавши завдання посісти друге місце в чемпіонаті України та потрапити до Ліги чемпіонів.

"Коли я очолив команду, завдання стояло посісти друге місце. Це завдання не виконано. Треба визнати, що сезон провалено. Але, прийшовши в команду, ми намагалися за два місяці до зимової перерви визначити, хто з наявних гравців потрібен "Динамо", а хто - ні. Ми давали всім шанс. Провели збори. Після них фізичний стан команди покращився. В окремих матчах ми показували гідний футбол, в окремих - поступалися суперникам у тактичному плані й у виконавській майстерності деяких футболістів. Вважаю, що загалом ми щось змінили. Але, напевно, поки що не вдалося створити єдиний колектив. Є мозаїка з українців та іноземців, і поки що вона не склалася в одне ціле. Треба над цим працювати", - сказав він після матчу завершального 30-го туру чемпіонату України проти запорізького "Металурга" в неділю, повідомляє офіційний сайт клубу.

О.Блохін зазначив, що в першому колі "Динамо" програло всім конкурентам: і "Шахтарю", і "Металісту", і "Дніпру". "Якщо ти не обіграєш конкурентів, то важко претендувати на високе місце. У другому колі ми показали гідний футбол у матчі з "Дніпром", а потім стався провал у поєдинку з "Металістом". Розбиратимемося, чому так сталося. Може, вплинуло моє видалення...", - додав він.

Наставник "Динамо" проанонсував посилення команди в літнє міжсезоння. "Розмовляв зараз із президентом. Суто ділова розмова, головний підсумок якого: команда посилюватиметься. Позиції вам не назву, але президенту сказав усе, що необхідно. Треба купувати саме тих, хто гідний гри в "Динамо". Інших мені не треба. В мене дуже багато українців - краще вже їм давати шанс, ніж купувати того, хто не відповідає рівню клубу. Купувати для кількості - це означає просто піднімати зарплатну відомість і створювати проблеми всередині команди", - вважає він.

"Розумію, що багато часу мені не дадуть - адже йдеться про київське "Динамо", тут тренерське крісло - це електричний стілець. Я розумію, де перебуваю. Виконаємо аналіз, зрозуміємо, що відбувається. Поки що можу сказати одне: ми не поступаємося за обсягом роботи, що виконується на полі, за швидкісною роботою. Але в плані виконавської майстерності треба визнати, що це наше слабке місце. Ми за цим фактором перебуваємо саме на середній позиції. Така реальність", - наголосив О.Блохін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА