20:01 31.05.2013

ФК "Кривбас" позбавлено ліцензії на участь у наступному чемпіонаті України

2 хв читати

Комітет з атестації футбольних клубів Федерації футболу України ухвалив рішення відкликати у ФК "Кривбас" (Кривий Ріг) атестат, який дає право участі у всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів ОПФКУ "Прем'єр-ліга" сезону 2013/2014 років у зв'язку з невідповідністю вимогам фінансових критеріїв.

"Адміністративному підрозділу з питань атестації футбольних клубів центру ліцензування ФФУ доручено терміново поінформувати ТОВ "Футбольний клуб "Кривбас" про рішення Комітету з атестації, а також повідомити, що футбольний клуб має право у 5-денний термін з дати його ухвалення оскаржити це рішення в апеляційному порядку в Апеляційному комітеті ФФУ з атестації футбольних клубів", - ідеться у рішенні комітету.

Як повідомляє у п'ятницю прес-служба ФФУ, комітет постановив, що клуб не може продемонструвати свою здатність продовжувати безперервну фінансову діяльність до кінця сезону атестації. Ще в середині травня "Кривбасу" було запропоновано до 31 травня надати аргументовану інформацію про здатність провадити безперервну діяльність протягом сезону.

23 травня на офіційному сайті "Кривбасу" було оголошено, що команда не поїде на поєдинок 30-го туру чемпіонату України з футболу до Луцька проти місцевої "Волині". "Причина - скрутне фінансове становище клубу. Також на останню гру не поїде молодіжна команда "Кривбасу". Відповідні листи направлено на адресу ФК "Волинь" і Прем'єр-ліги", - повідомила тоді прес-служба криворізького клубу.

Раніше президент "Кривбасу" Олександр Лівшиць підтвердив наявність фінансових проблем у клубу. За інформацією ЗМІ, одним із головних спонсорів "Кривбасу" є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА