14:17 06.06.2013

ФК "Динамо" i банк "Надра" пiдписали договiр про спiвпрацю

2 хв читати
ФК "Динамо" i банк "Надра" пiдписали договiр про спiвпрацю

Футбольний клуб "Динамо" i банк "Надра" (обидва - Київ) пiдписали угоду про спiвпрацю термiном на три роки.

Як передає кореспондент агентства "Iнтерфакс-Україна", в церемонiї пiдписання документа взяли участь спiввласник банку, його почесний президент Iван Фурсiн, голова правлiння банку Дмитро Зiнков i перший вiце-президент ФК "Динамо" Вiталiй Сiвков.

Сторони висловили сподiвання, що пiдписана спонсорська угода буде новим кроком до успiху i нових перемог як для клубу, так i для банку.

Водночас вартiсть пiдписаної угоди, пославшись на конфiденцiйнiсть, сторони не повiдомили.

Як уточнив I.Фурсiн агентству "Iнтерфакс-Україна", йдеться "про мiльйони доларiв (...), це бiльше, нiж попереднiй спонсор".

Як зазначалося на прес-конференцiї пiсля пiдписання документа, абонементи та квитки на матчi київського "Динамо" планують продавати в усiх вiддiленнях банку "Надра".

Як повiдомлялося, ПриватБанк (Київ), шiсть рокiв виступав титульним спонсором ФК "Динамо", не продовжив спонсорський контракт з клубом, який цього року вперше в своїй iсторiї опустився на 3-е мiсце в чемпiонатi країни i залишився за бортом боротьби за участь у Лiзi чемпiонiв.

Водночас маркетинг-директор ПриватБанку Дмитро Дубiлет повiдомив, що банк продовжить працювати з "Динамо" за низкою iнших проектiв: продаж електронних квиткiв на футбол, банкiвське обслуговування футболiстiв тощо.

Банк "Надра" заснований в 1993 роцi. Його найбiльшим акцiонером є компанiя Centragas Holding AG (89,9659%), афiльована з Group DF, яка належить Дмитру Фiрташу.

За даними НБУ, банк "Надра" станом на 1 сiчня 2013 року за розмiром загальних активiв посiдає 10-е мiсце (27,684 млрд грн) серед 175 банкiв країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прокуратура Іспанії вимагає засудити Рубіалеса до двох із половиною років в'язниці

Визначились усі учасники фінального турніру Євро-2024

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, перемігши Ісландію з рахунком 2:1

Німеччина запровадить контроль на кордонах під час Євро-2024

Україна звернулася до МОК і Міжнародної тенісної федерації у зв'язку з порушенням рекомендацій щодо нейтралітету спортсменів РФ і Білорусі

Україна перемогла Боснію і Герцеговину в півфіналі плей-офф відбору до Євро-2024

МОК: 12 "нейтральних російських спортсменів" пройшли кваліфікацію на ОІ-2024, максимальна кількість - 55; їхньої участі у відкритті не буде

Відсутність публічної позиції щодо війни в Україні є недостатньою для набуття статусу нейтрального спортсмена громадянами РФ і Білорусі - Мінспорту

Українська національна збірна завоювала рекордні 76 медалей на змаганнях United States Air Force Trials 2024 - Мінветеранів

Зеленський нагородив спортсменів, завдяки яким Україна вперше посіла найвище місце в загальнокомандному заліку на Дефлімпійських іграх

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА