11:05 17.06.2013

U-16 Євробаскет-2013 у Києві буде важливим тестом у контексті підготовки до Євробаскету-2015, зазначають у ФІБА-Європа

1 хв читати

Голова департаменту ФІБА-Європа з проведення змагань та суддівства Річард Стокс (Richard Stokes) зазначає, що проведення чемпіонату Європи 2013 року серед юнаків до 16 років (U-16) у Києві буде важливою тестовою подією в рамках підготовки України до Євробаскету -2015.

"Ми зобов'язуємо всі національні федерації провести молодіжний чемпіонат напередодні проведення Євробаскету. Торік ми проводили чемпіонат U-20 у Любляні (Словенія проводитиме чоловічий Євробаскет-2013 - ІФ), аналогічно було в Литві (у 2009 році - ІФ). Це своєрідна тестова подія перед проведенням Євробаскету", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у Ванні (Франція), де проходить жіночий Євробаскет-2013.

Р.Стокс зазначив, що таки турніри допомагають протестувати роботу нових арен. "І в Києві, навіть незважаючи на те, що арена (Дворец Спорта - ІФ) практично готова і не нова, ця подія важлива для поліпшення координації роботи персоналу. Відповідно, на нових аренах також потрібно буде провести тестові події для перевірки операційної готовності", - наголосив він.

Чиновник ФІБА-Європа не виключив, що в 2014 році в Україні може відбутися ще один молодіжний чемпіонат Європи з баскетболу серед однієї з вікових груп.

U-16 Євробаскет-2013 серед юнаків відбудеться в київському Палаці Спорту з 8 до 18 серпня 2013 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА