14:15 01.07.2013

200 волонтерів залучать для проведення U-16 Євробаскету-2013 у серпні в Києві

2 хв читати
200 волонтерів залучать для проведення U-16 Євробаскету-2013 у серпні в Києві

Місцевий організаційний комітет "Євробаскет-2015" залучить 200 волонтерів до проведення юнацького чемпіонату Європи з баскетболу 2013 U-16, який відбудеться в київському Палаці спорту з 8 по 18 серпня цього року.

"Ми вже мали успішний досвід волонтерського проекту під час Євро-2012. Тоді це була перша велика міжнародна спортивна подія, що відбувалася в нашій країні, й успіх якої було б важко уявити без участі тисяч добровольців, які допомагали організаторам під час турніру. Проведення юнацького Євробаскету цього року також передбачає залучення волонтерів. Приємно, що багато волонтерів, які працювали на Євро, з радістю погодилися брати участь у нинішньому волонтерському проекті", - наводить слова директора турніру Євробаскет-2015 Маркіяна Лубківського в понеділок прес-служба місцевого оргкомітету.

За його словами, менше ніж за місяць від моменту відкриття реєстрації до МОК подали заявки 275 волонтерів (90% з них - це волонтери з досвідом роботи під час Євро-2012). Серед них, окрім українців, є громадяни таких країн, як США, Велика Британія, Нідерланди, Канада, Китай, Єгипет, Росія, Ірак, Йорданія, Марокко, Туреччина, Нігерія.

Реєстрація волонтерів триватиме до 5 липня за посиланням: goo.gl/BiSM9, а 13-14 липня заплановано проведення співбесід із кандидатами. Після цього буде сформовано групи волонтерів за напрямами діяльності. За кілька тижнів до початку турніру волонтери пройдуть дистанційне навчання, а також тренінги під керівництвом їхнього безпосереднього менеджера.

Крім власне роботи на міжнародному турнірі, на волонтерів чекає багато сюрпризів, подарунки від організаторів і приємне спілкування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА