14:54 05.08.2013

Стартував волонтерський проект U-16 Євробаскет-2013

2 хв читати
Стартував волонтерський проект U-16 Євробаскет-2013

У Києві відбувся захід, присвячений старту волонтерського проекту U-16 чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року.

Близько 200 волонтерів, які допомагатимуть у проведенні турніру, зібралися в київському Палаці спорту, де вже за кілька днів розпочнеться турнір. На спеціальному заході, що ознаменував початок проекту, волонтерів привітали президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, директор турніру Маркіян Лубківський і представники місцевого організаційного комітету Євробаскет-2015, повідомляє в понеділок його прес-служба.

"Я брав участь у багатьох міжнародних турнірах і як гравець і як глядач. І я знаю, що без волонтерів неможливо провести жодну спортивну подію. Волонтери - це обличчя турніру, це його серце. Дякую за готовність долучитися до проведення чемпіонату Європи з баскетболу U16", - сказав у своєму виступі О.Волков.

"Багато волонтерів уже мають досвід організації великих спортивних подій, зокрема Євро-2012 минулого року. Приємно, що чемпіонат Європи з баскетболу серед 16-річних також отримав величезну підтримку волонтерського співтовариства. Сподіваюся, що цей турнір подарує вам багато приємних емоцій і допоможе розвинути нові уміння і навички", - зазначив, у свою чергу, М.Лубківський.

На U-16 Євробаскет-2013 працюватимуть близько 200 волонтерів за дев'ятьма напрямами: розміщення, транспорт, безпека і правопорядок, робота з VIP-гостями та офіційними делегаціями, менеджмент арени, технічна підтримка, продаж квитків, організація телетрансляцій і робота зі ЗМІ. Напередодні турніру всі волонтери пройшли дистанційне навчання, а також тренінги під керівництвом менеджера кожного окремого напряму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА