11:40 06.08.2013

Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" був послідовним і не вплинув на хід гри - Колліна

2 хв читати
Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" був послідовним і не вплинув на хід гри - Колліна

Арбітр матчу 4-го туру чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" Віктор Швецов був послідовним і не вплинув на хід гри, вважає куратор системи арбітражу в професійному футболі України П'єрлуїджі Колліна.

"П.Колліна відзначив послідовність у діях арбітра, який однаково трактував ситуації і для "Динамо", і для "Шахтаря". Загалом П.Колліна зазначив, що арбітр не був головною особою на полі, його дії не вплинули на хід матчу", - цитує його слова на зустрічі з українськими журналістами в понеділок прес-служба Федерації футболу України.

На початку засідання П.Колліна зазначив, що засоби масової інформації забагато уваги приділяють арбітрам, і часто дії арбітра використовують як алібі для виправдання поразки. Також італійський фахівець наголосив, що всі арбітри відповідальні за свої дії, і запевнив, що за їхні помилки їх буде покарано.

У свою чергу в публікаціях на офіційному сайті київського "Динамо" звучить критика на адресу одеського арбітра В.Швецова: "Експерти нарахували з півдюжини сумнівних рішень Віктора Швецова, а ми зупинимося на одному з них, що сталося на 77-й хвилині зустрічі. Гравець "Шахтаря" Фреда Барселлос, або простіше - Тайсон - високо піднятою ногою цілеспрямовано вдарив динамівця Андрія Ярмоленка, чого не помітив ні арбітр Швецов, ні його помічники. Капітан "біло-синіх" тільки за допомогою лікарів залишив поле, попросивши заміну. Проведене оперативне обстеження показало всю серйозність ситуації".

Після матчу головний тренер киян Олег Блохін заявив, що в А.Ярмоленка рвана рана ноги. За інформацією прес-служби "Динамо", у форварда збірної України забій м'яких тканин правого стегна, велика гематома та численні забої, забій пахової області з глибокими саднами, забій живота в області прямих м'язів із глибокими саднами. Орієнтовний термін відновлення футболіста - близько двох тижнів.

У свою чергу на офіційному сайті "Шахтаря" у понеділок з'явилося повідомлення, що захисник команди Олександр Кучер у боротьбі з форвардом "Динамо" Джермейном Ленсом на 68-й хвилині дістав травми. В нього рвана рана гомілки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА