20:34 01.10.2013

"Арена Львів" залишається головним спортивно-культурним об'єктом Західної України - держконцерн "Укрспортарени"

2 хв читати

У державному концерні "Спортивні арени України" ("Укрспортарени") заявляють, що "Арена Львів" надалі залишається головним спортивним та культурним об'єктом Західноукраїнського регіону, навіть у разі остаточного рішення ФІФА про заборону проводити на ньому відбіркові матчі чемпіонатів світу за участю збірної України.

"Тут проводитимуться концерти за участю українських та закордонних зірок шоу-бізнесу, різноманітні культурно-розважальні заходи. Крім того, тривають переговори з ФК "Карпати" щодо проведення матчів найпопулярнішого футбольного клубу регіону на головній арені Галичини", - йдеться в заяві концерну, поширеній його прес-службою у вівторок.

При цьому в повідомленні зазначено, що держконцерн "Укрспортарени" та державне підприємство "Арена Львів" з повагою ставляться до рішення ФІФА, але офіційні роз'яснення щодо вердикту від 27 вересня 2013 року, розміщеного на офіційному сайті ФІФА, на адресу організації не надходили.

В "Укрспортаренах" сподіваються, що апеляція Федерації футболу України приведе до пом'якшення санкцій до стадіону "Арена Львів". Концерн заявляє, що відразу після появи інформації про порушення на стадіоні всі відеоматеріали, зафіксовані камерами спостереження "Арени Львів", було передано в правоохоронні органи.

"Державний концерн "Спортивні арени України" завжди виступав за підвищення рівня культури спортивного вболівання: керівництво ДК проводить відповідну роз'яснювальну роботу з футбольними уболівальниками з метою уникнення схожих інцидентів. З часу відкриття оновленого НСК "Олімпійський" відбувається системний та ефективний діалог з уболівальниками ФК "Динамо", цей досвід буде застосовано і у Львові", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, 27 вересня дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення, що відбірковий матч чемпіонату світу 2014 року між збірними України та Польщі відбудеться без глядачів. Крім того, згідно з цим рішенням збірній України заборонено грати на стадіоні "Арена-Львів" відсьогодні і до закінчення відбіркового турніру на чемпіонат світу 2018 року в Росії.

Держконцерн "Спортивні арени України" було створено згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року. До його складу увійшли НСК "Олімпійський", держпідприємство "Палац спорту" (Київ) і держпідприємство "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА