11:36 15.10.2013

Кабмін перерозподілив кошти до Євробаскету-2015, спрямував 9 млн грн на відсотки за позиками для будівництва спортарен у 2013 р.

2 хв читати
Кабмін перерозподілив кошти до Євробаскету-2015, спрямував 9 млн грн на відсотки за позиками для будівництва спортарен у 2013 р.

Уряд України перерозподілив обсяги фінансування за рахунок бюджетних коштів і вніс зміни до переліку об'єктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту спортивних споруд і фізкультурно-спортивної інфраструктури, а також організаційних заходів на 2013 рік у рамках підготовки та проведення фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів №763-р від 2 жовтня оприлюднено на його веб-сайті.

Згідно з документом, загальний обсяг фінансування об'єктів до Євробаскету-2015 поточного року не змінився і, як і раніше, становить 200 млн грн.

Водночас обсяг фінансування робіт із проектування і реконструкції будівлі Універсально-видовищного спортивного палацу "Метеор" у Дніпропетровську скорочено до 46,4 млн грн з 72,4 млн грн, із проектування і капремонту другої черги Палацу спорту в Києві - до 44 млн грн із 70 млн грн раніше.

Крім того, уряд вніс до переліку об'єктів фінансування за рахунок бюджетних коштів здійснення часткового відшкодування процентних ставок за позиками, залученими під будівництво багатофункціональних спортивних споруд до Євробаскету-2015, передбачивши на ці цілі 8,83 млн грн поточного року.

Згідно з документом, також збільшено загалом до 69,9 млн грн з 16,9 млн грн обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів проектних робіт і будівництва тренувальних баз.

Так, обсяги фінансування підготовчих робіт зі зведення тренувальних баз у Києві та Дніпропетровській області в 2013 році не змінились і становитимуть 0,5 млн грн і 14,4 млн грн відповідно, в Донецькій, Одеській, Львівській і Харківській області збільшено до 13,5 млн грн з 0,5 млн грн раніше.

Крім того, скорочено до 31,87 млн грн з 40,7 млн грн фінансування за рахунок бюджетних коштів підготовчих робіт із проектування і будівництва тренувальних комплексів національної збірної України з баскетболу в 2013 році.

При цьому Кабмін вилучив Київську область (раніше передбачалося виділити регіону на ці цілі 39,3 млн грн) із переліку регіонів зі спорудження таких комплексів і збільшив фінансування АРК на ці цілі до 31,17 млн грн з 0,7 млн грн раніше, зберігши фінансування Львівської області на колишньому рівні в 0,7 млн грн.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів розпорядженням №161-р від 11 березня 2013 року затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту спортивних споруд і фізкультурно-спортивної інфраструктури та організаційних заходів на 2013 рік на загальну суму 200 млн грн у рамках підготовки та проведення в Україні Євробаскету-2015.

Україна 18 грудня 2011 року здобула право на проведення фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році. Заявки на прийом матчів турніру подали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів і Івано-Франківськ.

Офіційний курс на 15 жовтня - 7,9930 грн/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський нагородив спортсменів, завдяки яким Україна вперше посіла найвище місце в загальнокомандному заліку на Дефлімпійських іграх

НОК закликає Федерацію гімнастики Німеччини не порушувати рекомендацій МОК щодо нейтралітету спортсменів із РФ і Білорусі

Рішення про участь України в Олімпіаді-2024 поки що немає - Бідний

Поліція провела обшук у штаб-квартирі "Мілану"

Україна звертається до МОК і Всесвітнього тхеквондо із закликом усунути від Олімпіади-2024 російських спортсменів, які підтримують війну

Міжнародна федерація гімнастики допустила до змагань російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну - НОК

Юні спортсмени проєкту Olympic Dreams отримали дзюдогі від Всеяпонської федерації дзюдо за участі посла Японії в Україні

Міжнародна федерація з водних видів спорту порушує рекомендації МОК про нейтралітет спортсменів із країн-агресорок - НОК

Ярослава Магучих виграла срібну медаль зі стрибків у висоту на чемпіонаті світу з легкої атлетики у Глазго

Міжнародна федерація дзюдо порушує рекомендації МОК щодо допуску до змагань представників країн-агресорів - НОК

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА