16:10 16.10.2013

Асистентом Луческу в "Шахтарі" став бразилець Заго, який виступав за "Рому" та "Бешикташ"

2 хв читати

Другим асистентом головного тренера донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу став відомий у минулому бразильський футболіст Антоніо Карлос Заго.

"У минулому іменитий футболіст, який упродовж багатьох років виступав у складі бразильської збірної, віднині працюватиме другим асистентом Мірчі Луческу. Контракт розрахований на рік із можливістю пролонгації", - повідомляє в середу офіційний сайт клубу.

"Заго провів багато матчів за збірну Бразилії. Він грав у Японії, п'ять років захищав кольори "Роми" (1998-2002). Після завершення ігрової кар'єри був тренером у "Палмейрасі", потім вирішив перебратися до Європи і працював зі Зденеком Земаном у "Ромі". Я добре знаю його відтоді, коли він два роки виступав під моїм керівництвом у "Бешикташі", - зазначив М.Луческу.

Він наголосив, що в "Шахтарі" багато бразильців, і частина роботи Заго - не лише допомагати на тренуваннях, а і спостерігати за молодими талановитими гравцями у Бразилії. "У нас велика команда, й цілком нормально, що треба розширити штаб. Асистентом номер один, як і раніше, залишається Олександр Спиридон. Але віднині з'являється другий асистент - Антоніо Карлос Заго", - пояснив М.Луческу.

44-річний Заго виступав за клуби "Сан-Паулу" (Бразилія), "Альбасете" (Іспанія), "Палмейрас" (Бразилія), "Касіву Рейсол" (Японія), "Коринтіанс" (Бразилія), "Рома" (Італія), "Бешикташ" (Туреччина), "Сантос" (Бразилія), "Жувентуде" (Бразилія).

Чемпіон Бразилії - 1991, 1993, 1994, 2004. Володар Кубка Лібертадорес-1992. Володар Кубка Америки - 1999. Чемпіон Італії - 2000/01. Чемпіон Туреччини - 2002/03.

У складі збірної Бразилії провів 58 матчів, забив три голи.

Тренував бразильські "Сан-Каетано" і "Палмейрас". Працював асистентом головного тренера в італійській "Ромі".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА