16:13 26.10.2013

Київський "Арсенал" не з'явився на матч чемпіонату України через фінансові проблеми

2 хв читати
Київський "Арсенал" не з'явився на матч чемпіонату України через фінансові проблеми

Команда ФК "Арсенал" (Київ) не прибула на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії" через відсутність фінансування, внаслідок чого гра не відбулася.

Згідно з регламентом, столичному клубу мають зарахувати технічну поразку з рахунком 0:3. У разі неявки на наступну гру команду знімуть зі змагань.

23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Віктор Головко заявив, що у клубу немає джерел фінансування і закликав охочих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

Як повідомлялося, 8 січня президент "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування. В середині лютого було оголошено, що фінансування клубу готовий взяти на себе народний депутат України (фракція Партії регіонів) О.Онищенко. Останній незабаром заявив, що погасив всі борги клубу, забезпечив умови для участі команди в чемпіонаті України. При цьому він неодноразово, протягом кількох місяців зазначав, що попереднє керівництво "Арсеналу" не передає необхідних документів для оформлення договору про передачу корпоративних прав на клуб. 30 серпня О.Онищенко заявив, що у зв'язку з наявною ситуацією може відмовитися від клубу. У свою чергу 29 серпня В.Рабинович заявив, що був звільнений з посади президента "Арсеналу" і більше жодного стосунку до клубу не має.

У чемпіонаті України сезону 2013-2014 років "Арсенал" набрав 10 очок за 13 турів і йде на 14-му місці в турнірній таблиці, перебуваючи за чотири очки від зони вильоту.

ФК "Арсенал" було створено 18 грудня 2001 року за ініціативою тодішнього мера Києва Олександра Омельченка. З другого кола 11-го чемпіонату України у вищій лізі клуб став правонаступником ФК ЦСКА (Київ). З 2007 року президентом "Арсеналу" став бізнесмен Вадим Рабинович.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА