13:09 29.10.2013

ФК "Арсенал" (Київ) розпочинає процедуру банкрутства та знімається зі змагань - гендиректор

2 хв читати

Футбольний клуб "Арсенал" (Київ) розпочинає процедуру банкрутства та знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013-2014 років через відсутність фінансування, заявляє генеральний директор клубу Віктор Головко.

"Хочу повідомити, що, на превеликий жаль, сьогодні так і не знайшлися спонсори та меценати, яким був би дорогий футбол. Попри всі заклики футбольний клуб "Арсенал" (Київ) так і не дочекався ні від кого допомоги та підтримки у важкий період. Тому з щирим болем у серці я вимушений оголосити: футбольний клуб "Арсенал" (Київ) розпочинає процедуру банкрутства, команда знімається зі змагань", - йдеться в його заяві, розміщеній на офіційному сайті клубу у вівторок.

Як повідомлялося, 25 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії", внаслідок чого гра не відбулася.

Згідно з регламентом, столичному клубу має бути зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. У разі нез'явлення на наступну гру команду буде знято зі змагань.

28 жовтня стало відомо, що "Арсенал" також не приїде на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви".

23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Віктор Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних охочих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

Як повідомлялося, ще 8 січня 2013 року президент "Арсеналу" Вадим Рабинович заявив, що клуб може припинити існування.

У середині лютого було оголошено, що фінансування клубу готовий взяти на себе народний депутат України (фракція Партії регіонів) О.Онищенко. Останній незабаром заявив, що погасив усі борги клубу, забезпечив умови для участі команди в чемпіонаті України. При цьому він неодноразово протягом кількох місяців зазначав, що попереднє керівництво "Арсеналу" не передає необхідних документів для оформлення договору про передачу корпоративних прав на клуб.

30 серпня О.Онищенко заявив, що у зв'язку із ситуацією, що склалася, може відмовитися від клубу. У свою чергу 29 серпня В.Рабинович заявив, що був звільнений з посади президента "Арсеналу" і більше не причетний до клубу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА