08:55 01.11.2013

Київському "Арсеналу" зараховано технічну поразку за нез'явлення на матч із "Таврією"

2 хв читати

Команді ФК "Арсенал" (Київ) зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 за нез'явлення на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії".

Відповідне рішення ухвалив на своєму засіданні в четвер контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Як повідомлялося, 23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Віктор Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних охочих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

25 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії", внаслідок чого гра не відбулася. 29 жовтня "Арсенал" не приїхав на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви"

29 жовтня гендиректор клубу В.Головко заявив, що "Арсенал" розпочинає процедуру банкрутства і знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013-2014 років через відсутність фінансування.

30 жовтня ФК "Арсенал" письмово поінформував українську футбольну Прем'єр-лігу, що матчі 15-го туру чемпіонату України та чемпіонату U-21 проти команд запорізького "Металурга" не відбудуться "у зв'язку з відсутністю фінансування" столичного клубу.

31 жовтня В.Головко на офіційному сайті клубу заявив, що "офіційно ніяких матчів за участю "Арсеналу" проводитися не буде". Цього самого дня з'явилося звернення трудового колективу клубу, в якому зазначено, що його представники мають намір продовжувати виступи в чемпіонаті України, і вимагають відставки гендиректора В.Головка.

"Ми хочемо оскаржити наказ директора ФК "Арсенал" про ліквідацію клубу як такий, який прийнято з перевищенням повноважень, в порушення закону України "Про господарські товариства" та Господарського кодексу України. Окрім цього, ми висловлюємо недовіру директору ФК "Арсенал" В.І.Головку, вимагаємо від нього відкликати листа до Прем'єр-ліги та скласти свої повноваження", - йдеться у відкритому листі трудового колективу, адресованому президенту Федерації футболу України Анатолію Конькову, віце-президенту УЄФА Григорію Суркісу, президенту Прем'єр-ліги Віталію Данилову, який оприлюднено в середу на сайті football.ua.

"Ми готові створити колективний орган самоуправління клубом на період пошуку фінансування та виходу зі скрутного становища. А також ми самі розпочинаємо пошук спонсорів та меценатів і заявляємо про згоду реструктуризації наявних боргів із заробітної плати", - заявляють у трудовому колективі "Арсеналу" та обіцяють зробити все можливе, щоб матч проти запорізького "Металурга" відбувся.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА