12:09 06.11.2013

Рабинович пропонує гравцям "Арсеналу" відмовитись від зарплат і готовий профінансувати клуб до кінця чемпіонату

2 хв читати

Бізнесмен Вадим Рабинович, який із 2007 року став президентом ФК "Арсенал" (Київ), пропонує футболістам команди відмовитися від заробітної плати і готовий профінансувати клуб до кінця чемпіонату України сезону 2013-2014 років.

"Суть моєї пропозиції до всіх: давайте "обнулимо" ситуацію і врятуємо клуб. Я беру на себе всі витрати з футбольного існування клубу, а футболісти, у свою чергу, "обнулюють" контракти (ми не в змозі платити такі гроші, а нас знімуть зі змагань все одно, якщо платити не будемо), звівши суму зарплати до офіційно мінімально встановленого законами України рівня. Я знову подивився сьогодні контракти: $20 000, $30 000, $40 000 на місяць... На це немає грошей!", - наводить його слова офіційний сайт клубу у вівторок.

"А потім, коли ситуація, дай Боже, стане іншою, з кожним в індивідуальному порядку обговоримо нові контракти і нові можливості клубу. Якщо цього не відбудеться, наприклад, десять футболістів погодяться на таке, а десять - ні, то ви прекрасно розумієте, що нічого не вийде", - додав В.Рабинович.

"Тепер і футболісти мають можливість так само засвідчити свою відданість рідному клубу, який потрапив у важку ситуацію, піти назустріч моїй пропозиції. Я розумію, що це боляче, важко, коли стосується і своєї кишені, зокрема, але що ж робити? Давайте разом рятувати клуб!", - наголосив бізнесмен.

За його словами, ті борги, які були в "Арсеналу" раніше, списано, але є нові борги, розмір яких перевищує EUR4 млн, а борги за контрактами футболістів становлять приблизно EUR1,2 млн на місяць.

5 листопада в офісі ФК "Арсенал" відбулася зустріч уболівальників клубу, представника команди Віталія Реви, генерального директора Віктора Головка. У цій зустрічі також взяв участь В.Рабинович.

Після цієї зустрічі стало відомо, що футболісти команди мають намір просити Федерацію футболу України, щоб матч 16-го туру чемпіонату України між "Арсеналом" і "Дніпром" 10 листопада відбувся.

Генеральний директор клубу Віктор Головко, у свою чергу, заявив, що керівництво ФК "Арсенал" (Київ) готове до переговорів із потенційними покупцями.

Як повідомлялося, "Арсенал" не з'явився на матч 14-го туру чемпіонату України проти "Таврії" через відсутність фінансування й отримав технічну поразку, а матч 15-го туру із запорізьким "Металургом" Прем'єр-ліга перенесла на більш пізній термін. Повторна неявка команди на гру чемпіонату є підставою для зняття її зі змагань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА