17:32 22.11.2013

"Дніпро" і "Металіст" дограють другий тайм матчу 12-го туру чемпіонату 4 грудня

1 хв читати

Дніпропетровський "Дніпро" і харківський "Металіст" дограють другий тайм перерваного матчу 12-го туру чемпіонату України з футболу 4 грудня.

"Постановою дирекції Прем'єр-ліги від 22 листопада датою продовження поєдинку 12-го туру чемпіонату ПЛ "Дніпро" Дніпропетровськ − "Металіст" Харків визначено середу, 4 грудня. Цього дня о 20:00 команди розпочнуть другий тайм поєдинку", - повідомляє в п'ятницю офіційний сайт української Прем'єр-ліги.

Як повідомлялося, матч "Дніпро"-"Металіст" 6 жовтня було перервано через відсутність освітлення на стадіоні "Дніпро Арена". На початку другого тайму на стадіоні в Дніпропетровську почалися проблеми з освітленням, згасла частина прожекторів. Пізніше освітлення на арені зникло повністю, у зв'язку з чим зустріч зупинили.

Після першого тайму "Дніпро" вигравав у "Металіста" з рахунком 2:1.

Харківський клуб висунув вимогу зарахувати супернику технічну поразку за порушення норм безпеки та регламенту проведення чемпіонату.

7 жовтня дирекція футбольної Прем'єр-ліги на своєму засіданні ухвалила рішення, що цей матч буде дограно, починаючи з другого тайму. "Металіст" подав скаргу на це рішення до контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. 17 жовтня КДК ФФУ підтвердив рішення УПЛ.

"Металіст" подав скаргу в апеляційний комітет ФФУ, але після зустрічі президентів клубів Прем'єр-ліги 15 листопада, де було досягнуто згоди про необхідність дограти матч, відкликав свою апеляцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА