17:31 26.11.2013

UBI у січні 2014 р. почне зводити каркаси 4-х проектів мультифункціональних арен до Євробаскету - 2015

2 хв читати
UBI у січні 2014 р. почне зводити каркаси 4-х проектів мультифункціональних арен до Євробаскету - 2015

Компанія United Basketball Investments (UBI), власником якої виступає український бізнесмен Ігор Коломойський, планує в січні 2014 р. розпочати будівництво каркасів будівель усіх чотирьох арен у Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську до чемпіонату Європи з баскетболу в 2015 році.

"На сьогоднішній день будівельні майданчики перебувають на активному етапі будівництва або готуються до цього етапу. До кінця року на всіх майданчиках буде завершено підготовчий етап: встановлено фундамент і протестовано пальове поле. У січні 2014 р. вже почнуть зводити каркаси будівель", - повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" у прес-службі UBI.

За даними компанії, у Києві на ділянці під будівництво арени тривають роботи з демонтажу старих будівель і споруд, зокрема демонтовані 15 із 17 будівель. Паралельно облаштовується пальове поле, наразі вже прокладено тимчасові мережі та комунікації .

На ділянці в Одесі прокладено тимчасові інженерні мережі, дороги і під'їзди, триває розробка котловану.

У Дніпропетровську на ділянці завершено випробування паль, прокладено тимчасові мережі та комунікації, триває робота із заміщення непридатних для будівництва ґрунтів. У грудні тут розпочнеться зведення монолітного залізобетонного каркаса будівлі.

На дільниці у Львові завершено випробування паль, завершуються підготовчі роботи, забезпечено тимчасові мережі та комунікації та організовано тимчасові дороги і під'їзди.

У UBI нагадали, що згідно з раніше затвердженим планом будівництва та фінансування всі чотири мультифункціональні арени в Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську будуть введені в експлуатацію в другому кварталі 2015 року.

United Basketball Investments - інвестор і девелопер чотирьох мультифункціональних арен у Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську, що будуть побудовані в рамках підготовки України до Євробаскет-2015. Інвестиції в усі чотири проекти становитимуть близько $200 млн.

Проекти реалізуються на основі державно-приватного партнерства, що передбачає оформлення державного кредиту в розмірі 75% від загальної суми інвестицій, 25% - власні інвестиції компанії. На сьогоднішній день всі фінансові витрати на реалізацію об'єктів здійснюються за рахунок власних коштів компанії.

У липні 2013 року компанія UBI підписала договір про стратегічне партнерство з міжнародною компанією SMG, що спеціалізується на девелопменті та управлінні спортивно-розважальними об'єктами комерційної нерухомості.

Україна 18 грудня 2011 р. здобула право на проведення фінального турніру Чемпіонату Європи з баскетболу серед чоловічих збірних у 2015 році. Заявки на прийом матчів турніру подали Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА