16:39 28.11.2013

"Металіст" скасовує виїзд уболівальників на матч із "Іллічівцем" у відповідь на влаштовані ними заворушення під час гри з "Ворсклою"

2 хв читати
"Металіст" скасовує виїзд уболівальників на матч із "Іллічівцем" у відповідь на влаштовані ними заворушення під час гри з "Ворсклою"

Футбольний клуб "Металіст" (Харків) скасовує виїзд уболівальників до Маріуполя на матч із "Іллічівцем", який відбудеться 30 листопада, у відповідь на влаштовані ними заворушення під час гри з "Ворсклою" в Полтаві.

"Списки уболівальників приймаючій стороні від нашого клубу не подаватимуться, а значить, згідно з регламентом змагань, гостьовий сектор залишиться порожнім. ФК "Ілліцівець" офіційно повідомив наш клуб, що у зв'язку з відсутністю організованого виїзду та ненаданням списку уболівальників, а також у зв'язку з хуліганською поведінкою харківських фанів і конфронтацією з місцевими фанатами, уболівальники "Металіста", які приїдуть на матч, не будуть допущені в гостьовий сектор. Ми переконливо просимо уболівальників утриматися від самостійної поїздки до Маріуполя, оскільки можливості придбати квитки в гостьовий сектор не буде", - йдеться у зверненні до вболівальників, розміщеному на офіційному сайті "Металіста".

Клуб ще раз звертається до вболівальників із проханням розібратися в причинах того, що сталося всередині фанатського колективу в Полтаві, і нагадує, що проводить власне розслідування інциденту на полтавському стадіоні.

"Усіх порушників найближчим часом буде притягнуто до відповідальності, передбаченої законодавством України. Також клуб у судовому порядку домагатиметься стягнення з цих осіб суми штрафу, який буде накладений на ФК "Металіст" дисциплінарними органами ФФУ. Футбольний клуб - це сім'я однодумців, і до досягнення мети ми маємо йти разом, підтримувати один одного, а не завдавати шкоди улюбленій команді", - зазначено у зверненні.

Як повідомлялося, раніше центр зі зв'язків із громадськістю Полтавського обласного управління міліції повідомив, що вболівальники з Харкова пошкодили стадіон у Полтаві під час матчу між місцевою "Ворсклою" і харківським "Металістом" 3 листопада.

За інформацією сайта уболівальників ФК "Ворскла", фанати з Харкова "безперешкодно відбирали шарфи у дітей і одиноких уболівальників перед грою на очах у міліції, також ультрас "Металіста" вирвали й спалили чимало стільців під час матчу, перетворивши один із секторів стадіону на руїну".

На сайті також розміщено фотографії агресивних уболівальників з витатуйованою фашистською символікою.

ФК "Металіст" відреагував на інцидент, скасувавши виїзд уболівальників на гру з "Металургом".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА