15:43 07.02.2014

Львів та Дніпропетровськ підписали договори щодо проведення Євробаскету-2015 із місцевим оргкомітетом, Одеса, Донецьк і Харків - на черзі, Київ поки що затягує процес

1 хв читати
Львів та Дніпропетровськ підписали договори щодо проведення Євробаскету-2015 із місцевим оргкомітетом, Одеса, Донецьк і Харків - на черзі, Київ поки що затягує процес

Місцевий оргкомітет "Євробаскет-2015" підписав договори про співпрацю щодо проведення чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року зі Львовом та Дніпропетровськом.

"Підписано угоди про співпрацю з Дніпропетровською та Львівською міськими радами, триває процес погодження деяких положень договорів з Одеською, Донецькою та Харківською міськими радами", - наводить слова директора турніру Маркіяна Лубківського прес-служба оргкомітету в п'ятницю.

При цьому він висловив занепокоєння затягуванням з підписанням документа чиновниками міста Києва. "На сьогодні МОК "Євробаскет-2015" не отримав ніяких конструктивних коментарів від Київської міської ради на запропонований проект договору", - заявив М.Лубківський.

Він зазначив, що ці угоди визначають формат підготовки турніру в місті-господарі. Це передбачає розроблення цілої низки концепцій, які визначатимуть формат функціонування транспортної системи міста, підготовку готельної інфраструктури для розміщення уболівальників та цільових груп ФІБА-Європа, гарантування безпеки під час турніру та просування Євробаскету-2015.

Місцевий оргкомітет розробив договори про співпрацю з приймаючими містами і після обговорення на семінарі 15 листопада 2013 року в Києві надіслав на підписання місцевим органам влади.

Як відомо, основою для співпраці з містами-господарями Євробаскету є угода про проведення турніру між Федерацією баскетболу України (ФБУ) та ФІБА-Європа, а також досьє заявки, до складу якого увійшли письмові гарантії приймаючих міст про усіляку підтримку проведення Євробаскету-2015 в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА