16:12 29.09.2014

Луческу вважає португальський "Порту" дуже небезпечним для "Шахтаря"

2 хв читати
Луческу вважає португальський "Порту" дуже небезпечним для "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що португальський "Порту", з яким "Шахтар" у вівторок зустрічається в матчі Ліги чемпіонів, є дуже сильною командою, яка може бути дуже небезпечною для його підопічних.

"Знаю команду давно. "Порту" дуже сильна команда, в якій багато хороших гравців. І вона може бути дуже небезпечною для нас", - сказав М.Луческу на передматчевій прес-конференції у Львові в понеділок.

Позицію тренера підтримав і гравець "Шахтаря" Луїс Адріано, який сказав, що, на його думку, треба побоюватися не якихось окремих гравців "Порту", а всієї команди. І особливо він виділив гру португальських футболістів у контратаці.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чи адаптувалася донецька команда до гри не на своєму домашньому стадіоні, М.Луческу відповів ствердно і сказав, що за сьогоднішнього рівня розвитку футболу цей чинник не є основоположним, а все вирішує підготовка гравців.

Так само, відповідаючи на запитання про те, чи добре для його команди, що для матчів Ліги чемпіонів було обрано саме Львів, М.Луческу сказав, що це дуже хороше місце для проведення матчів Ліги чемпіонів, а те, що за кілька днів до проведення завтрашнього матчу всі квитки було продано, свідчить, що "Шахтар" не є лише командою з Донбасу, а є командою для вболівальників усієї України.

Головний тренер висловив сподівання, що підтримка під час матчу з боку уболівальників буде не гірша, ніж на стадіоні "Шахтаря".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА