15:43 08.10.2016

Влада Кракова дозволила присутність на матчі Україна-Косово 9 жовтня тільки до 1000 вболівальників – ФФУ

2 хв читати
Влада Кракова дозволила присутність на матчі Україна-Косово 9 жовтня тільки до 1000 вболівальників – ФФУ

Влада польського Кракова дозволила бути присутніми тільки до 1000 вболівальників на матчі відбіркового турніру Чемпіонату світу 2018 року з футболу між командами України та Косова, який відбудеться 9 жовтня.

Як роз'яснює в суботу прес-служба Федерації футболу України, після ухвалення 26 вересня рішення про проведення матчу з Косово на стадіоні клубу "Краковія" та отримання відповідних гарантій від його представників ФФУ звернулася до регіональних федерацій футболу з проханням направити відповідні замовлення на отримання квитків на матч.

30 вересня розпочався продаж електронних квитків на матч. Цього ж дня у другій половині дня ФФУ отримала інформацію від ФК "Краковія" про те, що місцева влада Кракова планує відмовити Україні в проведенні матчу. "Підтвердження цієї інформації ми отримали з боку Асоціації футболу Польщі. Нам було запропоновано шукати альтернативне місце проведення матчу. У зв'язку з отриманою інформацією реалізація квитків на сайті припинилася", - наголошується в повідомленні.

Тільки 3 жовтня ввечері ФФУ отримала повідомлення, що влада Кракова надала дозвіл на проведення матчу Україна-Косово за умови присутності на ньому не більше ніж 999 осіб (стадіон "Краковія" імені Юзефа Пілсудського вміщує 15016 глядачів).

Федерація футболу України, не погоджуючись з аргументами, які були наведені в офіційному рішенні місцевих органів влади Кракова, направила відповідну касаційну скаргу. "Станом на ранок 8 жовтня ми не отримали відповіді на неї", - наголосили в ФФУ.

Отже, у зв'язку з ускладненою процедурою організації зустрічі команд України та Косова, квитки на матч будуть поширені між регіональними федераціями футболу та іншими колективними членами ФФУ згідно з отриманими заявками. "Частина квитків буде передана спонсорам та партнерам ФФУ відповідно до договірних зобов’язань. Офіційна делегація Косова, ФІФА та УЄФА також отримають квоту відповідно до регламентних вимог. Частину квитків отримають волонтери які будуть допомагати в роботі на матчі. Вболівальники, які встигли придбати електронні квитки у перший день продажу, безумовно отримають ці квитки", - пояснили в ФФУ.

Як відомо, Україна не могла прийняти збірну Косова на своїй території, оскільки не визнала цієї держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА