11:30 25.12.2017

В одеському ФК "Чорноморець" змінився головний тренер

2 хв читати
В одеському ФК "Чорноморець" змінився головний тренер

Новим головним тренером одеського ФК "Чорноморець" призначено Костянтина Фролова, який раніше працював із молодіжним складом клубу.

Як повідомила прес-служба "Чорноморця", контракт із Олегом Дулубом, який раніше обіймав цю посаду, було розірвано за обопільною згодою сторін. І водночас клуб залишили асистенти білоруського тренера.

К.Фролов – вихованець одеської ДЮСШ СКА, у "Чорноморці" у 2005-2010 роках тренував молодіжний склад і другу команду. При ньому "молодіжка" ставала третім призером чемпіонату України. Очолював юнацьку збірну Казахстану (U-17), грузинські клуби "Шукура" (Кобулеті) і "Динамо" (Батумі). З серпня 2015 року по травень 2017 року – спортивний директор СДЮШОР "Чорноморець". З листопада 2017 року був старшим тренером молодіжного складу "Чорноморця".

Як повідомлялося, О.Дулуб очолив ФК "Чорноморець" у вересні ц.р. Він тренував білоруські клуби "Даріда", "Зміна-Мінськ", "Торпедо" Жодіно, ФК "Мінськ", ФК "Вітебськ", ФК "Гомель", "Динамо" Мінськ, "Крумкачі" Мінськ. З жовтня 2016-го по червень 2017-го – головний тренер львівських "Карпат".

Як повідомлялося, в серпні ц. р. будівельна компанія "Гефест" (Одеса) уклала договір про генеральне спонсорство з одеським футбольним клубом "Чорноморець".

Компанія "Гефест" була створена в 1997 році, вона провадить діяльність на будівельному ринку Одеси. Її основним власником вважається громадянин Греції Пантеліс Бумбурас. Восени 2016 року "Гефест" стала фігурантом скандалу зі знесенням старовинного особняка в районі одеської Аркадії, відомого як Дача Докса. Будівлю намагався захистити екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі. Однак у підсумку її знесли вночі. У вересні 2016 року рішенням сесії Одеської міськради ділянку, де був будинок, віддали під забудову будівельній компанії "Гефест", яка має намір побудувати на її місці трисекційний житловий комплекс заввишки 24 поверхи.

Тривалий час генеральним спонсором одеського ФК "Чорноморець" був Імексбанк, найбільшим акціонером якого був народний депутат, президент "Чорноморця" Леонід Клімов.

27 січня 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в Імексбанку, а вже в лютому 2015-го спонсором клубу стала торгова компанія Euphoria Trading Fze (ОАЕ).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА