21:34 26.02.2018

Компанія Жерара Піке інвестує $ 3 млрд у Кубок Девіса та реформує турнір

2 хв читати
Компанія Жерара Піке інвестує $ 3 млрд у Кубок Девіса та реформує турнір

Міжнародна тенісна федерація оголосила про зміну формату Кубка Девіса. Реформи будуть проведені за ініціативою компанії Kosmos, яку очолює Жерар Піке

ITF оголосила про початок співпраці з інвестиційною групою Kosmos. В рамках співпраці Kosmos вкладе в Кубок Девіса $ 3 млрд. Однією з умов співпраці стало реформування турніру.

Кубок Девіса як турнір буде скасований, назва збережеться тільки за самим призом. Замість цього турніру буде проводитися Фінал кубка світу з тенісу (World Cup of Tennis Finals).

У цьому фіналі братимуть участь 18 команд, а його розіграш буде проводитися протягом тижня наприкінці сезону. Команди-учасниці будуть розділені на групи. 16 команд Світової групи потраплять на турнір напряму, ще дві будуть визначені в розіграші зонального турніру.

Вісім найсильніших учасників групового турніру вийдуть до чвертьфіналу і далі команди гратимуть на виліт. Кожен матч буде складатися з трьох зустрічей, двох одиночних і однієї парної. Усі ігри будуть трьохсетові.

Організатором турніру стануть Kosmos і ITF. Основну частину призових складуть гроші, виділені на турнір інвестиційною групою, яку заснував і очолює футболіст "Барселони" Жерар Піке. Крім того, гроші компанії підуть на розвиток тенісу.

"Kosmos щасливий співпрацювати з ITF. Разом ми зможемо підняти Кубок Девіса на нову висоту. Фінал Кубка світу з тенісу стане змаганням, який неможливо буде пропустити і в якому гратимуть найсильніші. Kosmos вкладе в цей проект $ 3 млрд за 25 років, і ця інвестиція буде спрямована на розвиток тенісу в усьому світі", - сказав Піке.


 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА